2.el iphone 4s mi sıfır Galaxy'ler mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan folge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

folge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, birşey hakkınsa sizinde fikrinizi almak istedim. Şöyle ki;

Arkadaşımın iphone 4s i var sıfır almıştı, 2 yıldırda kullanıyor. Şimdi iphone 5 e geçicekmiş, bana da sordu 4s i istermisin diye, 750 tl ye sana satarım dedi. Sizce makul mu, almam akıllıca mı olur?
Kendim htc desire z kullanıyorum. Aklımdada iphone almak vardı, ama çok pahalı olduklarından beklıyordum yılbaşını falan, daha da beklerim bu gidişle fiyatlari çok yüksek benim için, ödemede sıkıntı çekerim diye erteliyorum.

Arkadaşımın iphone 4s i 32gb lık, 6 ay öncesinde hoparlörü bozulmuştu ama onu yaptırmış. Temiz kullandığını düşünüyorum. İos 7 yüklemiş. Jelatini falan üstünde. yan taraflarında 3-5 çizikler var. camı ve arkasında hasar yok.
Piyadaki ikinci el iphone 4s lerin fiyatı hakkında da bir bilgim yok ama duyduğuma göre 900tl civarındaymış. En mantıklı karar ne olur? veya 750tl nin üzerine 100-200 daha koyup sıfır samsung galaxysilerden alsam iphone 4s den daha mı iyi olur yoksa olmaz mı?

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fiyatı iyi geldi bana daha bugun bi arkadaşımla konuştum kendisi 2. el 4s almıştı 8 gb 6 aylık kullanmış 1 seneden fazla oluyor alalı aldığı fiyat 700 dü şimdi satıcak 800e sen 32 bulmuşsun öpde başına koy derim :D

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yanlış bilmiyorsam 4s lerde ios 7 ile hafif de olsa kasmalar var aynı zamanda 2 yıllık cihaz sorun çıkarsa iphone olmasından dolayı tamir çok masraflı olacak bence 0 cihaz almak daha mantıklı ama galaxy değilde htc den memnunsan tekrar htc modeli alabilirsin yada sony =)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
2. El alma derim 100-150 daha koy 0 s3 ya da nexus 4 bak

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar, birşey hakkınsa sizinde fikrinizi almak istedim. Şöyle ki;

Arkadaşımın iphone 4s i var sıfır almıştı, 2 yıldırda kullanıyor. Şimdi iphone 5 e geçicekmiş, bana da sordu 4s i istermisin diye, 750 tl ye sana satarım dedi. Sizce makul mu, almam akıllıca mı olur?
Kendim htc desire z kullanıyorum. Aklımdada iphone almak vardı, ama çok pahalı olduklarından beklıyordum yılbaşını falan, daha da beklerim bu gidişle fiyatlari çok yüksek benim için, ödemede sıkıntı çekerim diye erteliyorum.

Arkadaşımın iphone 4s i 32gb lık, 6 ay öncesinde hoparlörü bozulmuştu ama onu yaptırmış. Temiz kullandığını düşünüyorum. İos 7 yüklemiş. Jelatini falan üstünde. yan taraflarında 3-5 çizikler var. camı ve arkasında hasar yok.
Piyadaki ikinci el iphone 4s lerin fiyatı hakkında da bir bilgim yok ama duyduğuma göre 900tl civarındaymış. En mantıklı karar ne olur? veya 750tl nin üzerine 100-200 daha koyup sıfır samsung galaxysilerden alsam iphone 4s den daha mı iyi olur yoksa olmaz mı?
o fiyata 4s gayet iyi ama ios7 o telefonu çok hantal yaptı agarlaştırdı bu yüzden bundan sonra kullanılmaz kullanılsada uzun süre kullanılmaz bence 0 fiyatın üstüne 100 150 tl daha koy 0 galaxy s3 yada nexus 4 gibi telefonlara bak bunlar daha uzun süre gider ama yinede tercih senin..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim sakın alma çok yakın arkadaşımda var ios 7 berbat etti telefonu sakın alma ama 5 dersen 2 el bul onu al para katıp yada s4 te olabilir ama 4-4s sakın alma ben fan falan değilim sadece zarara girme diye yazıyorum alabilirsen 5 al 2. el olmazsa s4 falanda iyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
biraz geç oldu ama..Allah aşkına 4s te ios 7 kasıyor diyenler iphone kullanıcıları mı? 4 te bile kullananlar var kasma olayı olsa millet kullanır mı kardeşim 4s te kasma falan olmaz sen merak etme. şunu al bunu al demiyorum ama eski bir android kullanıcısı olarak android belirli süre sonra kasıyor istediği kadarda ram hafıza işlemci versin fark etmez. iphone ayrı bir dünya eline aldın mı kullandın mı hissedersiin bunu