iPhone 4S 16 GB

Ahmetgungor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fiyatları Ne Kadar Düşer ? Ekimde 5S ile 5C geliyor 1300 e kadar geriler mi ? Yatıp Kalkıp Dua Ediyorum şu Durumda :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Fiyatı düşse de alınmaz artık. Alacaksan 5c bile alma, şimdi sadece 5s alınır.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Telefon almak isteyen her türlü alır ama 4S e o kadar para vermektense yüksek özellikli bir android düşünürüm ayrıca 5 piyasadan kalkacak 4S hiç kalmaz belki 8GB si kalır

e.elagoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ios7 den sonra iphone4s te takılma ve kasmalar basladı bence butcenı bıraz daha zorlayııp iphone5 alman yada o fıyata android telefon dusunmen

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
kardeş herkezi zengin mi sanıyon allah için yapma bende keşke elime para geçsede 4s alsam diye düşünüyom
Zengin sanmıyorum kardeşşş, yani bu zamandan sonra eskidi artık. Unutma, Apple alırsan ya en son modeli, ya da bir önceki modelini alırsın, daha önceki modeller iyi değildir. Şimdi 5 yerine 5c var, alınacak bir telefon ama çok az fiyat farkı yüzünden 5s önerdim. Tabii Apple'ı denemek istiyorsa olabilir ama tüm özellikleri sonuna kadar kullanmak istiyorsa tavsiye edemem. Stabilite için alıyorsa WP8 daha mantıklı olur çünkü 4S eskidi ve iOS 7'de kasmalar yaşanıyor. Hala canavar gibi telefon orası ayrı. Yani burada tercih nedenleri önemli, o fiyata WP8 almak daha mantıklı, Android de düşünülebilir.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Fiyatta düşme olurda o kadar çok olmaz yani şuan 1600 tl zaten 1300 olur büyük ihtimal ama daha aşağısını bekliyen varsa o kadar düşmez bence