Ahmetgungor
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Fiyatları Ne Kadar Düşer ? Ekimde 5S ile 5C geliyor 1300 e kadar geriler mi ? Yatıp Kalkıp Dua Ediyorum şu Durumda 

kardeş herkezi zengin mi sanıyon allah için yapma bende keşke elime para geçsede 4s alsam diye düşünüyomFiyatı düşse de alınmaz artık. Alacaksan 5c bile alma, şimdi sadece 5s alınır.
Zengin sanmıyorum kardeşşş, yani bu zamandan sonra eskidi artık. Unutma, Apple alırsan ya en son modeli, ya da bir önceki modelini alırsın, daha önceki modeller iyi değildir. Şimdi 5 yerine 5c var, alınacak bir telefon ama çok az fiyat farkı yüzünden 5s önerdim. Tabii Apple'ı denemek istiyorsa olabilir ama tüm özellikleri sonuna kadar kullanmak istiyorsa tavsiye edemem. Stabilite için alıyorsa WP8 daha mantıklı olur çünkü 4S eskidi ve iOS 7'de kasmalar yaşanıyor. Hala canavar gibi telefon orası ayrı. Yani burada tercih nedenleri önemli, o fiyata WP8 almak daha mantıklı, Android de düşünülebilir.kardeş herkezi zengin mi sanıyon allah için yapma bende keşke elime para geçsede 4s alsam diye düşünüyom