İphone 4 kendi kendine kapanma

fabergee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yurt dışından gelme iphone 4 16 gblik bir telefonum var telefon durduk yere cebimdeyken kapanıyor ama arka kapağı açıkken sallıyorum hoplatıyorum zıplatıyorum temassızlıktan mı diye kapanmıyor sadece cebimdeyken yada kendi kendine beklerken kapanıyor tanılar ve kullanım verilerde reseetcounter yazıyor panic please falan yazmıyor da sizce neden olabliir

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bence sıvı teması olmuş ve devrelerde problem bile olabilir, şimdi suya düşmedi v.s. diyeceksenız, illa suya düşmesi gerekmez cihazın yüksek neme maruz kaldıgı zaman da bu olay gerçekleşir, ama yazılımdan da olabilir,
bataryanin enerjiyi devrelere aktaran hatlarda problem olabilir hersey olabilir aslında en iyisi appstore götürün bence, sorunu anlarlar hemen.

fabergee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ekranı kendim kapatıp açıyorum ard-arda defalarca bişey yok kapatıp bir süre açmadığım zaman tekrar açılmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede bi tane 5 s var tuş kilidini kapatıyorum bir süre sonra açtığımda telefonu kapanmış halde görüyorum .
Sizce Nedendir arkadaşlar yardım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kaynımda da var. şaka bi yana benim ihone 5 de dün itibariyle aynı şeyi yapıyor. sallıyorum teli hiç bi şey cik olmuyor. kendi kendine ekran kapalı haldeyken kapanıyor. çok sık yapıyor. benim için bu iphone ölmüştür artık. çok üzgünüm şu an.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bendede ıphone 4 var telefon kendi kendine kapanıp açılıyor teknik servise götürdüm biri diyo batarya biri diyo yazılımsal ne yapmam lazım