İphone 4 kaç sene idare eder?

orhanpolat

Asistan
Reaksiyon puanı
19
şimdi iphone 4 alsam beni ne kadar idare eder ve şarj konusunda tereddütlerim var telefonu kullanma amacım daha çok internet amaçlı oyun fazla oynamam bu kullanımla şarjı ne kadar gider...rica etsem iphone 4 sahipleri telefonu kullanım şekillerini ve şarj sürelerini yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler...

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Sadece arama gelirse elime alıyorum ve tüm günü hatta bazen abartıp 2.günün ortalarına kadar götürüyor beni. 4 esasında iyi bir telefon fakat alacağın fiyata göre belki alternatif android telefonlar olabilir, güncelleme desteği bakımından en en fazla 2015i görür ki buda yeterli bir süre gibi çünkü ios sürümleri geldikçe telefon ağırlaşacaktır. 5.1.1 de harika performans alırsın fakat 6.1.2 ve sonrası için performansı ne düzeyde olur bilmiyorum, internet konusunda kasmayacağı kesin çünkü sonuçta safari en kararlı tarayıcı şuan mobil platformda.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Sana katılıyorum normal kullanım süresi 10 saattir ama benim 13-14 saate kadaar kullanmışlığım vardır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kullanım şeklim gün boyu. Wifi açık ama parlaklık sıfırda ve tüm uyg. her zaman kapalıdır.

orhanpolat

Asistan
Reaksiyon puanı
19
güncelleme olayına fazla takılmıyorum ios 5.1.1 benim işimi görür sanki ios 7 geldi ama telefonu kastırmaya gerek yok iphone 4 için ağır gelir sanırsam...diğer türlü de kullanım amacım dediğim gibi o fiyatlarda android de düşünüyorum fakat iphone daha bi çekici geliyor açıkcası ve ayrıca ios'un stabil bir sistem olması benim için daha öne çıkıyor

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
seni 1.5 2yıl götürür. 4s daha iyi bence seni en az 2.5 yıl götürür.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi günler ben 3 senelik ıphone4 kullanıcısıyım 3 senedir sorunsuz kullanyorum ilk çıktığı zaman almıştım telefonu yılda 1 kere sıfırlıyorum ve şuan çok memnunum hiç bir problem yok rahatlıkla alabilrisiniz şarj probleminide kafana takma ben her şeyi fulde kullanıyorum bana 10 saat 11 saat gidiyor her program açık neredeyse şuan alacağın ıphone daha uzun ömürlü olacaktır en az 3 yıl götürür seni

Fox River

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iPhone ile yazıyorum sana bu cevabı kullanımına bağlı olarak almalısın bende 4 kullanıyorum duruma göre 2 gün 18 saat hiç şarj etmeden kullanıyorum wifi full açık sadece oyun oynamayı sevmiyorum. Hesabı sen yap. Şansı unutma.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İphone 2015 te piyasada olur mu eylül ekim arası ?

Acaba