iPhone 4 iTunes Görmüyor!

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar telefonum iPhone4 8GB eskiden iTunes çok rahat görüyordu geçen gün Windows 8.1'den Windows 10'a yükseltme yaptım şimdi bilgisayara bağlıyorum "Bu Bilgisayar (eski adıyla Bilgisayarım)" da gözüküyor "Apple iPhone" olarak telefon şarj da oluyor fakat iTunes görmüyor hiç bişey çıkmıyor. Ne yapmam lazım bilen var mı telefon çok kasıyor. Kendi içinden sıfırlanamıyor sorunu var. "Tüm içerikleri ve ayarları sil" e basınca halkalar dönme ekranında kalıyor. Bilgisayardan sıfırlamam lazım yapamıyorum :( Sorun Windows 10'da mı? iTunes son sürüm güncel telefon desteklediği son sürümde iOS 7.1.2 içinde JailBreak ve 25pp var ama 25pp den hiç uygulama yüklü değil çıldıracammmmm yardım edebilecek var mı? bu arada kablosu kutunun içinden çıkan orijinal Apple 30-pin iğneli kablo telefon sıfır Teknosa'dan alındı... lütfen bilen arkadaşlar...

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
:GÜNCEL: Arkadaşlar yardım edebilecek birisi yok mu?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Dfu moda alıp denediniz mi? Birde sanal xp yada win7 filan yükleyip deneyebilirsin

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Dfu moda alıp denediniz mi? Birde sanal xp yada win7 filan yükleyip deneyebilirsin

Hayır. DFU moduna alamıyorum. İnternette yazanları uygulasam da olmuyor. Belki yanlış siteden bakıyor da olabilirim.

Zaten Windows 10 başıma bir sürü dert açtı bu akşam Windows 8.1'e geri dönücem sorun hala devam ederse söylerim...

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sorun çözüldü. Bilgisayarı Windows 8.1 sürümüne düşürdüm, şu an sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Yine de yardım eden herkese teşekkür ederim...