iPhone 4 iOS 7 Çok Kasıyor

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Merhaba,
Cihazı alalı 1 yıl oldu. İlk aldığımda iOS 7.0.2 ile gelmişti. İlk başlarda çok yavaşlık fark etmemiştim. Daha sonra yavaşlamaya başladı. Çok kasıyor. iOS 6'ya düşürmeyi çok aradım. Kaç kere FirmWare indirdim. Ama nafile. iOS 6'ya düşürmenin bir yolu var mı?

Cihaz: iPhone 4
Model: A1332
iOS: 7.1.2

Lütfen biliyorsanız yardım edin!
İyi Günler...

hesfekter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş benimkide 4 dü yani bir kasma yok sorunu telefona attığın güncellemede aramamalısın biz ailecek iphone kullanıyoruz ama bir sıkıntı görmedik hatta babam telefonunu ilk çıktığı zamanda almıştı.Sana bir kaç sorum olacak:
1)Telefonun jailbreak'a sahipmi?
2)Telefonuna vshare gibi programlardan yüksek gb li uygulama indridiğin program oldumu

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
1- şu an jailbreak li ama jb olmadan da kasıyordu
2- hayır, yüksek kapasiteli uygulama yok en büyüğü facebook zaten 8gb hafızaya bişey sığmıyor :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Öncelikle jb telefonu yavaslatir tam o konularda bilgim yok ama kaldirabiliyorsan kaldir. Sonra telefonu bir sifirla daha sonra ios 7 ile gelen bazı efektof ayarlar vs vardı onları kapat. Bunları yaptığın takdirde biraz da olsa hızlanır telefonun

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Saolun öneriliriniz için. O linktekileri yaptım. Garip bir şekilde telefon daha yavaşladı :( Anladım ki JB iPhone 4'e göre değilmiş... Telefonu sıfırlayıp JB'yi kaldıracağım...

İyi Günler...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Saolun öneriliriniz için. O linktekileri yaptım. Garip bir şekilde telefon daha yavaşladı :( Anladım ki JB iPhone 4'e göre değilmiş... Telefonu sıfırlayıp JB'yi kaldıracağım...

İyi Günler...

5s kullanıyorum 30 dan fazla tweak yüklü performansla ilgili hiç bir sorun yaşamadım.

Telefonunu jb biraz kastırabilir diye düşünüyorum ama öyle kullanılmayacak hale getireceğini sanmıyorum.

Telefonu sıfırlayın uygulamalarınızı kurup deneyin bakalım sorun olmadan çalışıcakmı?

Eğer hala problem yaşıyorsanız yeni telefon almanız lazım sanırım, çünkü bildiğim kadarıyla ios 7'den 6ya geri dönmek için imzalar kapandı yani bunu yapamazsınız diye biliyorum 7'i kullanmaya mahkumsunuz ya böyle idare ediceksiniz yada yeni telefon alıcaksınız, geçmiş olsun.

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
5s kullanıyorum 30 dan fazla tweak yüklü performansla ilgili hiç bir sorun yaşamadım.

Telefonunu jb biraz kastırabilir diye düşünüyorum ama öyle kullanılmayacak hale getireceğini sanmıyorum.

Telefonu sıfırlayın uygulamalarınızı kurup deneyin bakalım sorun olmadan çalışıcakmı?

Eğer hala problem yaşıyorsanız yeni telefon almanız lazım sanırım, çünkü bildiğim kadarıyla ios 7'den 6ya geri dönmek için imzalar kapandı yani bunu yapamazsınız diye biliyorum 7'i kullanmaya mahkumsunuz ya böyle idare ediceksiniz yada yeni telefon alıcaksınız, geçmiş olsun.

Merhaba Vikings, iPhone 5S'te JB kasmıyor olabilir ama inanın iPhone 4'te çok fena kasıyor. Ayrıca çok kez sıfırladım, ama olmuyor. 2016'nın Ağustos ayına kadar da yeni telefon alamam.
Yine de cevabınız için teşekkür ederim...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
apple ile irtibata geç apple store'a götür güncelleme bozdu de sana yenisini verirler ios6'lı .

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba Vikings, iPhone 5S'te JB kasmıyor olabilir ama inanın iPhone 4'te çok fena kasıyor. Ayrıca çok kez sıfırladım, ama olmuyor. 2016'nın Ağustos ayına kadar da yeni telefon alamam.
Yine de cevabınız için teşekkür ederim...

İphone 4'ün donanımı güçlü değil zaten ios 7'yi kaldıramazken üstüne Jbyi normal olarak kaldıramaz.

ConfickerBelasınında dediği gibi gidip götürün güncellemeden sonra telefon çok yavaş çalışıyor ağırlaştı falan deyin yenisini versinler artık nasıl oluyor tam bilgim yok.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
cart curt yapmazlar bakarlar donuyor yeni verirler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Jailbreaksiz olmalı ama.

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş benimkide 4 dü yani bir kasma yok sorunu telefona attığın güncellemede aramamalısın biz ailecek iphone kullanıyoruz ama bir sıkıntı görmedik hatta babam telefonunu ilk çıktığı zamanda almıştı.Sana bir kaç sorum olacak:
1)Telefonun jailbreak'a sahipmi?
2)Telefonuna vshare gibi programlardan yüksek gb li uygulama indridiğin program oldumu
[MENTION=426863]hesfekter[/MENTION] vshareden program indirince birşey mi oluyor? Ben puffin ve gta san indirdim

Clariyt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Degisim işlemi hakkında daha çok bilgi verebilir misiniz benim telefon ilk aldığımda sıkıntı yok gibiydi ama suan menu geçişinde bile kasiyor

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Ilk olarak jailbreak telefonu yavaşlatmaz tam tersine hızlandırır. Ikinci olarak 1 yıl önce iPhone 4 almakla hata yapmışsınız çünkü o cihaz iOS 7 aldıktan sonra bitti. iOS 6 ya düşüremessiniz çünkü apple imzasını kaldırdı.