Iphone 4 iOS 7 beta güncellemesi

EddyKajmeran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Telefonumu iOS 7'ye güncelledim az önce muhteşem bir şey çok hoşuma gitti açıkcası böyle kalmak istiyorum ancak mesaj yazarken falan felaket kasıyor. Bu sorunun temel kaynağı nedir neden kasıyor ? Kasmasnı nasıl engelleyebilirim? Yani 6.1.3'teki gibi.

Şimdiden teşekkürler.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Beta olduğu için kasması normal . 7nin aslı dağıtıldığında kasma kalkar diye düşünüyorum fakat 5ile 4teki ios7 bir olmayacak arada bazı farklar olacak

EddyKajmeran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tam düşündüğüm gibi söylemişsin bende beta olduğundan diye düşünüyordum.
5 ile 4 arasında ne tarz farklar olacaktır ki

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Tam bilmiyorum maalesef ama ilk inceleme yapıldığında 4 ile 5 arasında minik farklar olacağı yazıyordu biraz kurcalarsan bulursun sanırım ama öyle bizimkide ios mu 5e bak arkadaş dedirtecek türden farklılıklar emin ol değildir :D

jaanki07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
4 te ios 7 nin kasacağına dair söylentiler var, genel kanı ios 6 da kalmak iphone 4 için, yani bunun doğruluk payı nedir bilgisi olan açıklama yapabilirse benim gibi iphone 4 almak isteyenler veya elinde 4 bulunanlar aydınlanmış olur açıkcası

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
4 te ios 7 nin kasacağına dair söylentiler var, genel kanı ios 6 da kalmak iphone 4 için, yani bunun doğruluk payı nedir bilgisi olan açıklama yapabilirse benim gibi iphone 4 almak isteyenler veya elinde 4 bulunanlar aydınlanmış olur açıkcası

Apple iphone 4 için ios 7 yayınlasa da sınırlı özellikler ile yayınlayacaktır. Bunun sebebi ise telefonun kasmadan çalışması içindir. Yani iphone4 gelicek ios 7 güncellemesi ile kasmayacaktır.(Bence)

jaanki07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Apple iphone 4 için ios 7 yayınlasa da sınırlı özellikler ile yayınlayacaktır. Bunun sebebi ise telefonun kasmadan çalışması içindir. Yani iphone4 gelicek ios 7 güncellemesi ile kasmayacaktır.(Bence)

evet en mantıklı açıklama bu olsa gerek, iphone 4 kullanıcıları bazı özelliklerden yoksun olacak :hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar şu haftaya iphone 4 almayı düşünüyorum sizce almalımıyım iphone 5s çıkınca hiç güncelleme gelmez diyolar ama iphona bayılıyorum sizce ne yapmalıyım

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
arkadaşlar şu haftaya iphone 4 almayı düşünüyorum sizce almalımıyım iphone 5s çıkınca hiç güncelleme gelmez diyolar ama iphona bayılıyorum sizce ne yapmalıyım

Bence artık 4 alınmaz çünkü yeni işletim sistemleri sürüldükçe eski telefonlarda kasmalar donmalar artacağı için hiç boşuna alma derim. Bu Apple politikası yeni cihazı başka türlü sattıramaz kolay kolay :) alabilirsen 4s veya tabiki 5 al :) benim tercihimse beyaz olanı :)

turkiyeli275

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende iPhone 4 kullanıyorum ve bende de kasma sorunu var,iOS 7'yi ilk incelemelerde beğenmemiştim ama kullanınca çok güzel olduğunu farkettim de kasması kötü oluyor,bence en mantıklısı iPhone 4 için final sürümü gelene kadar iOS 6.1.3'te kalmak

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Beta olduğu için kasıyordur İos 7 tam çıksın kasma olmaz apple bu konuda en iyi zaten bende ondan dolayı iphone 5 aldım
3gs de bile ios 6 kasmadan çalışıyordu . Apple 4 ve 4s'e ios 7 yi kırpıp verecek ama kasma olmayacak rahat ol istersen beta kalsın telefonunda çok kasıyorsa kaldır ios 7 full'ü bekle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beta 7 nasıl kaldıracam arkadaşalr lütfen yardımcı olun bana :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş iphone 4 güncelleme yaptım kasma yanında arama geldiğinde flaşı yanıp sönuyor sürekli nasıl kapatabilirim