IPhone 4 de bir aksilik daha.

MrHxor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben wifi yi alt kattan kullanıyorum wifiye bağlanmıyor görmüyor. Ta pencereye gidiyorum öyle görüyor oturuncada çok yavaş çekiyor. Samsung star wifi bile daha hizliydi. Nedeni nedir?TSK

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.3.5 jailbreak in yapilmamasi icin cikartilan bir sistem oldugu icin sistemde bi kac sorun var ornegin wi-fi gibi 1 hafta sonra ios 5 te hersey yerine oturacak.

kingandfox

Asistan
Reaksiyon puanı
1
4.3.5 jailbreak in yapilmamasi icin cikartilan bir sistem oldugu icin sistemde bi kac sorun var ornegin wi-fi gibi 1 hafta sonra ios 5 te hersey yerine oturacak.

Arkadasın kullandığı versiyonunun o olduğunu nereden biliyorsun, jb yapılmaması için çıkartılan bı versiyon diye bı şey yok, jb yapılmamasını engelleyemezler o sürümde PDF ile alakalı bı güvenlik açıklığından yararlanarak jb yaptılar. O versiyon güncellemesi o açığı kapattı. Ama başka bı yerden jb yine yaptılar. Programların açıklarının % 70 'i zaten hiç bir zaman farkedilemiyor çünkü bir yeni versiyonu çıkarak eski sürüm zaman aşımına uyguyor.

İos5 gelecek ama hiç bir programın büyük revizyondan gecmis halı stabil çalışmaz, o sürüm her türlü açıkların kPatilmasini bekleyen bir sürüm olacaktır.

iOS 5.0.1 gibi gitmesinin sebebi, iOS 5 birinci düzeltme, veya iOS 5.1.1 gibi ise, iOS 5 artık stabil hale gelmiş, birinci revizyondan gecmis hatta bu revizyonun birinci düzeltme güncellenmesi yayımlanmış gibi ornek verebiliriz. Zaten göreceksiniz hemen düzeltme paketleri seri bı sekilde gelecek.

---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:39 ----------

Merhaba

iPhone 4 wifi daha dogrusu Apple'in iPad, iPhone gibi ürünlerinde yazılımla alakası olmayan bı konu bu. Bataryanın daha uzun ömürlü olması için cok cekim gücü olmayan bir wifi modülü kullanıyorlar, hem iPad 2 hem iPhone 4 ikisinize test ettim evet diger cihazlara gore wifi az çekiyor.

MrHxor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=42696]kingandfox[/MENTION] her konumda yardım ediyorsun. Teşekkürler :)

tdk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum bence sen apple urunlerinden nefret eden bir ergensin. Iphone u kotulemeyi kendine misyon edinmissin Bunun icinde burada kotuleyip duruyorsun.Bilemiyorum bunun sana ne faydasi var.Bence bosver herkes kendi tercihini kendi yapar.Ben iphone ilk ciktigindan bu yana butun modellerini kullandim.Telefonlarim ne kirildi ne cizildi ne coktu nede bozuldu. hepsi sapa saglam calisiyorlar. Hicbirininn icinden apple calisanlarinin adresleri cikmadi yada internet sorunu yasamadim sen ozellikle kasti birseylerin pesindesin bu ap acik ortada

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Dostum bence sen apple urunlerinden nefret eden bir ergensin. Iphone u kotulemeyi kendine misyon edinmissin Bunun icinde burada kotuleyip duruyorsun.Bilemiyorum bunun sana ne faydasi var.Bence bosver herkes kendi tercihini kendi yapar.Ben iphone ilk ciktigindan bu yana butun modellerini kullandim.Telefonlarim ne kirildi ne cizildi ne coktu nede bozuldu. hepsi sapa saglam calisiyorlar. Hicbirininn icinden apple calisanlarinin adresleri cikmadi yada internet sorunu yasamadim sen ozellikle kasti birseylerin pesindesin bu ap acik ortada
Başkalarına ergen diyorsunuz da ben asıl sizin yaşınızı merak ettim ve açıkçası elinize herhangi bir apple ürünü aldığınızı da düşünmüyorum.

tdk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başkalarına ergen diyorsunuz da ben asıl sizin yaşınızı merak ettim ve açıkçası elinize herhangi bir apple ürünü aldığınızı da düşünmüyorum.
4 eylul 1980 dogumluyum. elimde apple urunleri almadigimi dusunup dusunmemen umrumda degil. Vatandas iki gundur kirk tane sorun yazdi buraya bukadar sorunu varsa gidip garantiye verir cozum yolu ara insanlarin midelerini bulandirmaz asagiya bir resim ekleyecegim sana cevap niteliginde
16549.png

MrHxor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bakın yasca benden buyuksunuz iPhone yi beğenmesem almazdim herhalde. Neyse