iPhone 4 aldım sonunda :)

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
e hayırlı olsun ne dıyelım :D

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Hayırlı olsun troy ama eskisi gibi kutusundan çıkarılma videosuda isteriz :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bakalım fırsatım olursa yarın bende alacağım ama iş güç derken başımı kaşıyacak vakit bulamıyordum 1 ay önce iphone 3gs mi 1300 tl ye satıp e63 almıştım idareten 289 tl ye :D eee tabi iphone tecrübesinden sonra hiç bir cihaz tad vermiyor insana :D iphone kullanırken günde 1 saat pc kullanmazken iphone sattıktan sonra bu 5-6 katına çıktı :D öyle fena bir cihaz :D iş gezilerim olduğunda kimse adres bile sormuyordum :D beğendim bir manzarayı çekip anında internet ortamında paylaşabiliyorumdum , bu müziği kim söylüyordu diye aklım gereksiz şeylere takılmıyordu o dinliyor bana söylüyordu :D rock band ve guitar hero zaten bu cihazı almamdaki en büyük etken :D ve sayamadığım bir çok kolaylık daha :D neyse hayırlı olsun troy darısı benim başıma :D

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Bende vodafone'dan alacaktım ama tahutname de 6 ay'ı faturalı olarak gecmek gerekıyormus :D
Senın aldıgın fıyattan hesapladımda 24 ay olarak 4 mılyar kusure fln gelıyor yanlısım yok degıl mı 18 ay olarak ta 3 mılyar kusur fln edıyor :D
ıphone 4 Turkıye cıkıs fıyatı 2.500 olarak bılıyordum yanlıs bılmıyorsam tabı..

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ben bu sefer peşin alacam inan sıkıyor her ay öde öde bitmiyor lanet taksit :( zaten 3gs den 1300 tl duruyordu üzerine 300 daha eklicem :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Ayni tarifeden zaten her ay 160 oduyordum :) o nedenle fiyat konusunda zor durumda kalmadim.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
beyazı ne zaman çıkacak ki kasım diyorlar ama gerekirse beklerim valla sihay renk hoşuma gitmedi vesselam :D parmak izi çok belli ediyor

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
hayırlı olsun Alllah bana nasip etmesin iphohne u sevmiyorum :D

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
microsim olayını naapmışlar Turkcell?

hierapolis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TURKCELL 805-950€ diyor tek cihaza...
VODAFON da ne kadar dı?

sim değişikliğine para alıyorlar mı?
cihazlarda SIMLOCK olayı varmı?

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
hayırlı olsun. bende bekliyorum gelsin buraya hemen alacağım.

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dilegiyle Troy. Iphone 4 kim ne derse desin iyi secim...;)

winchester07

Doçent
Reaksiyon puanı
22
mili-powerspring-4-with-iphone1283980122.jpg

Apple firması görsel olarak süper cihazlar yapıyor inanılmaz şekil bir telefon olmuş iphone 4 te.

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Hayırlı olsun.Darısı başıma artık. :)
Ben de geçenlerde çakmasını aldım, adamlar her şeyi düşünmüş, arkasında Apple logosu bile var. :P Markası i Phone(ayrı yazılıyor.) :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
microsim olayını naapmışlar Turkcell?

TURKCELL 805-950€ diyor tek cihaza...
VODAFON da ne kadar dı?

sim değişikliğine para alıyorlar mı?
cihazlarda SIMLOCK olayı varmı?

İki yöntem var.

Birincisi, 64k olan sim kartınızı bildiğiniz yontma taş yöntemleriyle kesiyorlar ve yuvaya oturuyorlar.

Diğeri, benim de tercih ettiğim, yeni bir sim kart veriyorlar. Bu sim kartı almak ücretsiz.

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Hayırlı olsun.Güzel bir video bekliyoruz :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hakkı bey batarya durumu nedir 3gs yi satmamdaki en önemli etken pil sorunuydu push sürekli açık kalıyor bu sebeple akşama kadar zor dayanıyordu pil. Birde şebeke sorunu yaşıyormusun forumlarda kullananda kullanmayanda yorum yapıyor en azından güvenilir bir ağızdan bilgi alırsak güzel olur :) bugün fırsat bulup çıkamadım yarına da açıksa dükkanlar bakacağım bir çaresine :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
hakkı bey batarya durumu nedir 3gs yi satmamdaki en önemli etken pil sorunuydu push sürekli açık kalıyor bu sebeple akşama kadar zor dayanıyordu pil. Birde şebeke sorunu yaşıyormusun forumlarda kullananda kullanmayanda yorum yapıyor en azından güvenilir bir ağızdan bilgi alırsak güzel olur :) bugün fırsat bulup çıkamadım yarına da açıksa dükkanlar bakacağım bir çaresine :)

Şebeke sorunu asla yok. Ya da ben mi acaba hep iyi çeken yerlerde takıldım bilemiyorum ama ben karşılaşmadım.

Pil konusunda ise eski bir 3GS kullanıcısı olarak, halen şaşırmış durumdayım.

Düşünün, forum, twitter, facebook derken elimden düşürmüyorum cihazı. Dün yapılan şarj halen yarıda.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ooo bak buna sevindim valla ama dediğim gibi siyah olması ve parmak izi muhabbeti beni deli ediyor :( beyazıda sanırım 2 aydan önce çıkmayacak sanırım siyah alacam bu sefer :) neyse hızlı cevap için teşekkür ederim :) ama bir video inceleme bekleriz :D sitelerde yüzlerce inceleme var ama birde sizin ağzınızdan duysak güzel olur :) örnek fotoğraflar ve video çekimleri misal :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
eeee inceleme gelmemiş daha :D bakalım yarın gidiyorum aydın a umarım ellerinde vardır yalnız bazıları bariz şebeke sorun var diyor bi kısım kesim ise yok diyor çorba oldu valla kafam :(

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
İphone4 ler 16 ve 32 gb olarak 2 çeşit..bu bellekler telefonun kendi belleğimi yoksa harici bellek kartı mı 16 ve 32 gb olan ?