yaseta
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 63
e hayırlı olsun ne dıyelım 

Hayırlı olsun troy ama eskisi gibi kutusundan çıkarılma videosuda isteriz
 eee tabi iphone tecrübesinden sonra hiç bir cihaz tad vermiyor insana
 eee tabi iphone tecrübesinden sonra hiç bir cihaz tad vermiyor insana  iphone kullanırken günde 1 saat pc kullanmazken iphone sattıktan sonra bu 5-6 katına çıktı
 iphone kullanırken günde 1 saat pc kullanmazken iphone sattıktan sonra bu 5-6 katına çıktı  öyle fena bir cihaz
 öyle fena bir cihaz  iş gezilerim olduğunda kimse adres bile sormuyordum
 iş gezilerim olduğunda kimse adres bile sormuyordum  beğendim bir manzarayı çekip anında internet ortamında paylaşabiliyorumdum , bu müziği kim söylüyordu diye aklım gereksiz şeylere takılmıyordu o dinliyor bana söylüyordu
 beğendim bir manzarayı çekip anında internet ortamında paylaşabiliyorumdum , bu müziği kim söylüyordu diye aklım gereksiz şeylere takılmıyordu o dinliyor bana söylüyordu  rock band ve guitar hero zaten bu cihazı almamdaki en büyük etken
 rock band ve guitar hero zaten bu cihazı almamdaki en büyük etken  ve sayamadığım bir çok kolaylık daha
 ve sayamadığım bir çok kolaylık daha  neyse hayırlı olsun troy darısı benim başıma
 neyse hayırlı olsun troy darısı benim başıma 

çok ballandırarak anlatıyorsun ama yok nexus'umu sattıramassın bana
 nexus'u desire hd gelsin değiştiricem .
  nexus'u desire hd gelsin değiştiricem . 
Kutuyu açtım ben ama videoda hiç açmamış gibi yaparım.

o nedenle fiyat konusunda zor durumda kalmadim.
 o nedenle fiyat konusunda zor durumda kalmadim.

Markası i Phone(ayrı yazılıyor.)
 Markası i Phone(ayrı yazılıyor.) 
microsim olayını naapmışlar Turkcell?
TURKCELL 805-950 diyor tek cihaza...
VODAFON da ne kadar dı?
sim değişikliğine para alıyorlar mı?
cihazlarda SIMLOCK olayı varmı?
 bugün fırsat bulup çıkamadım yarına da açıksa dükkanlar bakacağım bir çaresine
 bugün fırsat bulup çıkamadım yarına da açıksa dükkanlar bakacağım bir çaresine 
hakkı bey batarya durumu nedir 3gs yi satmamdaki en önemli etken pil sorunuydu push sürekli açık kalıyor bu sebeple akşama kadar zor dayanıyordu pil. Birde şebeke sorunu yaşıyormusun forumlarda kullananda kullanmayanda yorum yapıyor en azından güvenilir bir ağızdan bilgi alırsak güzel olurbugün fırsat bulup çıkamadım yarına da açıksa dükkanlar bakacağım bir çaresine

beyazıda sanırım 2 aydan önce çıkmayacak sanırım siyah alacam bu sefer
 beyazıda sanırım 2 aydan önce çıkmayacak sanırım siyah alacam bu sefer  neyse hızlı cevap için teşekkür ederim
 neyse hızlı cevap için teşekkür ederim  ama bir video inceleme bekleriz
 ama bir video inceleme bekleriz  sitelerde yüzlerce inceleme var ama birde sizin ağzınızdan duysak güzel olur
 sitelerde yüzlerce inceleme var ama birde sizin ağzınızdan duysak güzel olur  örnek fotoğraflar ve video çekimleri misal
 örnek fotoğraflar ve video çekimleri misal