iPhone 4 aldım sonunda :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Bugün Sakarya'daki ilk iPhone 4'ü alan kişi olmuşum dostlar.

Şimdi durumu izah edeyim size. Buradan da görebileceğiniz paketlerden Büyük olanı tam bana göre. Paket içerisindeki konuşma tarifesi, internet, sms için ayrı ayrı ödüyordum zaten. Toplam 160 TL'ye yakın geliyordu. Şimdi üstüne 29 TL daha ödemiş olacağım her ay, iPhone 4 de ücretsiz gelmiş olacak.

İlk izlenimlerim de şöyle;

Cihazın tasarımını çok beğenmedim. Köşeli tasarım, daha kaba ve kolay zarar görür gibi geliyor insana. Ekran süper ama. Hız ve batarya ömrü konusunda da beni memnun etti.

Uygulamalardaki fark için bişey söylemem erken olur. Daha nimetlerinden faydalanamadım.

Birazdan transfere başlarım.

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Hayırlı olsun Allah bizede nasip etsin inşallah

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Bu arada Turkcell telefon yedekleme servisine bir bravo da benden. iPhone desteği yok sanıyordum ama cihazın iPhone yedekleme desteği de varmış. Kişileri yeni telefona aktarmak bazen sorun oluyordu ya da ben yapamıyordum :) bu sefer sağlıklı bir şekilde aktarma yaptım.

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Çok sık kullanamadım şu anda uygulama yükleme durumundayım ama henüz yaşamadım. Hatta biraz özel olacak ama :D paylaşayım. Normalde tuvalete hep telefonile girerim. Sakarya'daki evin tuvaletinde kablosuz ağ çekmezdi iPhone 3G ile. Şu anda gayet iyi bir şekilde çekiyor.

Edit: 3G ve GSM konusundaki deneyimlerimi de yine paylaşırım ama bence o sorun çok abartıldı.

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Hadi hayırlı olsun bakalım :)

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Turkcell bayiinde çalışan genç, yedekleme işlemi yaparken eski iPhone ile yenisini alıp bana baktı ve şunu söyledi "Başkasıyla olmuyor değil mi?"

Noluyoruz nan falan dedim içimden. Sonra telefon için söylediğini düşündüm. Haklısın, olmuyor. Alıştık bir kere falan dedim yırttım :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Artık detaylı bir inceleme videosu bekliyoruz :) Hayırlı olsun :)

Ben askerdeyken arkadaşlar yapmıştır belki ama yine de ben kendi adıma deneyimlerimi bir video ile paylaşırım. Hem de eskileriyle de kıyaslamış olurum. İyi fikir

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Patron hayirli olsun !
Ben nokia n8'i gozume kestirdim 6 ay sonra ama :P

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
6 ay sonra karşına ne kısmetler çıkar :D hayırlı işi aceleye getir :D

Dj Rapix

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kamerasından bir iki fotoğraf koysana usta bi ya :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Yarın ekleyeyim resimleri. Güzel fotoğraflar gelecek bekleyin :D

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
iPhone 3GS ile arasında hız farkı varmı gözle görülecek kadar? Bide kamerası söylenenler kadar kaliteli mi?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
iPhone 3G ile iPhone 3GS arasında çok ciddi bir hız farkı vardı. Ancak iPhone 3GS ile iPhone 4 arasında o kadar da bir hız farkı yok dostlar.

Kamerası ise önceki iPhone'lardan çok çok daha kaliteli. Ama her zaman size ışık lazım. Flaş da var ama hikayeden. Işıklı ve aydınlık ortamlardan süper fotoğraflar çekebilirsiniz.

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
bir internet sitesi sahibi olup onunla bununla havandan gecilmiyorsa demekki holding sahibi felan olsan amuda kalkip parende atacaksin

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bir internet sitesi sahibi olup onunla bununla havandan gecilmiyorsa demekki holding sahibi felan olsan amuda kalkip parende atacaksin

Yeni almış, memmun kaldığını bizimle paylaşmış. Ne var bunda. İnsanın doğasında var. İlla o şekilde mi anlamak lazım. Bize düşen hayırlı olsun güle güle kullan demek düşer.

MeOMaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Hocam bence yaptığın çok ayıp

Bu bir ön izlemedir alacak kişilere rehber olabilir

Yakıştıramadım

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Hayırlı olsun Troy :D

Bende mi alsam ne yapsam, iPhone hayatta almam diyordum ama iPhone 4'te mükemmel yahu :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170

Sen neden alamadın?

:)

Haddini bil o zaman :D

Hocam, şaka bir yana ben senle uğraşmaktan sıkıldım. Askere gitmeden önce böyleydin, askerden geldim halen değişmemişsin sen.

Bundan sonra senle sadece eğleneceğim ;)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
KAZUYA söylemin çok kaba lakin ben de iphone 4 alsam havamı basarım ama havadar biri değilim almıoorum :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Bu arada Allah da şahit dostlar, hava atmak gibi bir derdim olmadı ;) maksat, almayı düşünenler varsa (ki epey var) doğru satın alma kararı vermelerine yardımcı olmak.

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
çok ballandırarak anlatıyorsun ama yok nexus'umu sattıramassın bana :D

smetcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla Apple'ı da, IPhonu'da hatta Steve Jobs'da sevmem :) Ama IPhone 4 gerçekten harika bir cihaz olmuş kendimi zor tutuyorum, Hero'mu satıp alsam mı diye :)