iPhone 4 alacağım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan clonner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

clonner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar htc evo 3d kullanıyorum 8 ay oldu yaklaşık. hiç memnun değilim . iphone 4 almaya karar verdim. vatan pc de yok .darty de teşhir ürünü kalmış teknosadada yok. hızlıal.com da 1300 lira daha ucuza güvenli nerden alabilirim ?

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Operatörlerden alabilirsin. Yanında konuşma, mesajlaşma, internet paketi filan da veriyorlar. Operatörlerden almak istemiyorsan internet üzerinde gittigidiyor da filan bulabilirsin. Satan pek çok kişi var. Garantisi güvenliği filan araştırabiliyorsun.

Reaksiyon puanı
189
arkadaşlar htc evo 3d kullanıyorum 8 ay oldu yaklaşık. hiç memnun değilim . iphone 4 almaya karar verdim. vatan pc de yok .darty de teşhir ürünü kalmış teknosadada yok. hızlıal.com da 1300 lira daha ucuza güvenli nerden alabilirim ?

Parana yazık edersin. iPhone 4 kullanıyorum ve yeni yazılımlarla artık bazı şeyler gelmemeye başladı. 4 yerine 4S daha iyi...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
evo 3d'nin neresini beğenmedin ?. kardeşim kullanıyor sense arayüzü oldukça hızlı ve kullanışlı çalışıyor. cihazın tek sorunu kalın ve ağır olması bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evo 3d dediğin gibi kaba bi cihaz ayrıca kamerası iğrenç . ios olsun çamurdan olsun fark etmez.

iphone 4s almayı isterim fakat bütcem okadarına yetmez :)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
iphone 4 kasmaya başladı artık. uygulamalar olsun, ios5 olsun akıcı değil artık eskisi gibi. ios6 da denemedim fakat tavsiye etmem bu saatten sonra almanı. çünkü yeni gelen her uygulama biraz daha ağır olacağı için telefon daha yavaş çalıştıracak

erk2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iphone 4 şu aşamada gerçekten çok demode kaldı, bence biraz daha fazla para verip 4s almanız bütçeniz için daha olumlu olacaktır...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc evo 3d beğenmeyen Apple fanboyu... rüyanda görürsün...