• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Iphone 3gs mi beklemek mi

sallierim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.bugun mediamarktta 3gs 699 liraya düştü.sanırım artık son 3gs ler satılıyor.ben de iphone almak istiyorum(malesef samsunglar 2 yıldan fazla dayanmadığı için almayı dusunmuyorum samsungdan çok dilim yandı).gidip 3gs mi alsam yoksa 4 ve ya 4s in de fiyatının düşmesini mi beklesem.iP4 ler S3le aynı fiyata satılıyor.s3ün 4te 1 i özellikteki telefona 1500 lira vermek de istemiyorum açıkçası.iP4 ya da 4sler 1100-1200 lirayı sizce ne zaman görür?beklemeli miyim.yoksa gidip 3gsi alacam.önerilerinizi bekliyorum..

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Iphone 3'ün ne kadar dayanmasını bekliyorsun ki 4 yıl mı ? Bence bekle iP 3 o kadarda iyi bir telefon değil hatta bu saatten sonra vasat kalıyor, iP 4-4S tam ne zaman ucuzlar bilmiyorum ama 4-5 ay sürer herhalde.

strKullaniciAdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple 3gs e son desteğini verdi ve giriş seviye telefonunu iphone 4 olarak belirledi. Yani bu saatten sonra alınabilecek en düşük ios telefon iphone 4 dür

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung ' a giydirme yapmışsınız hangi ürünü 2 yıllıkta böyle konusuyorsunuz iPhone 3GS çözünürlük çok az

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
iphone 3gs yi aldıktan sonra iphone4 ü eline alırsan farkı fark edersin kardeş çeşke bekleseydim dersin. iphone3gs kasar. çünkü gün geçtikçe programlar oyunlar vs yüksek güç isteyen telefonlara göre çıkıyor.

sallierim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung'un hangi modelini kullandınız?
öncelikle tüm yanıtlar için teşekkürler.s2 kullandım.2 kez batarya 1 kez ekran için servise gitti ve sonunda telefonu bıraktım.3gs almamaya karar verdim 4 ya da 4si bekleyecegim.ancak 6-7 ay sonra 4 ucuzlayınca yine 4 için bu cümleleri kurmuş olmaz mıyız?yani ios 7 ya da 8de apple 4e destegini çeker.yine 4 de yeni programlara yetemez olur.yani teknoloji çok hızlı ilerliyor.yetişmek imkansız.sizce 5-6 aya 4s in fiyatı düser mi?1200 lira civarı?...

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir Samsung telefona asla para vermeyecek biri olarak şunu söyleyim ki, bir telefonda yaşadğın sorunlar o markanın genel durumuyla ilgili bir genelleme oluşturmamalı. Şans faktörü önemlidir. Ha, soğursun korkarsın ona da birşey diyemem. Neticede samsung istemiyorum demişssin, girmiyorum o topa.

3GS bence pek akıllıca değil artık, 4S'le ilgli bir ucuzluk kovalamanı tavsiye ederim.