İphone 3GS ios 6.0.1 güncelleştirmesi

cihaankurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar ıphone 3gs sahıbıyım ıos 6.0.1 guncellestırmesını yaparsam telefon bunu kaldırır mı kasma sorunu olur mu?

cihaankurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok mu bu konu hakkında bılgısı olan??

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Muhtelif durumlar söz konusu ancak yükleyip kasılma sorunu yaşayanlar daha fazla.

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefonu yeni bir telefon olarak tanıtırsan kasmıyormuş biryerde okumuştum

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
iPhone 3G için iOS 4 güncellemesi çıkmıştı ve çok kasmıştı. iPhone 3GS çok geride kaldı. Güncellemeyi tavsiye etmiyorum.

scientist

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben de tavsiye etmiyorum kasıyor. Fakat bunun için bir çözümü var mı bilmiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iPhone telefonlar için çıkarılan son yazılım güncellemesi genelde telefonu değiştirtecek bir güncelleme oluyor. Sanki özellikle yapıyorlar bunu. Örneğin 3g için çıkarılan ios4 güncellemesi, sanırım 3gs için çıkarılan ios6 son güncelleme olacağından bunuda b*k etmişlerdir 3g deki gibi...

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
ben guncelledim pişman oldum eskiden sorunsuz yağ gibi kayıp giden uygulamalar artık takılıyor örnegin oynadıgım oyunlar donuyor yukleme derim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ios 6.0yükledin ve kasmadıysa 6.01 yükleyebilirsin. zira 6.01 ile 3gs'e yeni bir şey gelmiyor. ağırlıklı olarak iphone 5 için hazırlanmış bir güncelleme.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 3gs telefonum var 6.0.1 yükledim şebeke gitti telefon çekmiyor. yardımcı olacak arkadaşlar var mı?

tipitip

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone 3gs telefonum var 6.0.1 yükledim şebeke gitti telefon çekmiyor. yardımcı olacak arkadaşlar var mı?

evet arkadaşlar aynı sorun bende de var maalesef. dün akşam 2.el 3gs aldım. ios 4.3.3 yüklüydü normal çalışıyordu eve geldim pc'ye bağladım güncelleme istedi. bende kabul ettim.

telefonun sim kilitli yurtdışından gelme olduğunu bilmiyordum tabi. 6.0.1 e güncellendi ama aktifleştiremedim. daha sonra downgrade yaparak 5.1.1 e indirdim fakat unlock işlemi yine işe yaramadı, şebekeye bağlanamıyorum ultrasn0w yükle cydia'dan diye yazıyor çoğu forumda fakat çözüm olmadı. ipad baseband dışında önerisi olan var mı?

teli alalı iki saat oldu telefon patates oldu ipod niyetine kullanıyorum yardımcı olabilecek ilim irfan sahibi arkadaş var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım ben dün 6.0.1. güncelleştirmesini kurdum telefon ilk açıldığında biraz kasma oldu ama biraz dinlendikten sonra çok iyi çalışmaya başladı bence kur.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bence kurma kuranların hepsi geri dönmek istiyor

ozantoklu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle kurma extra olarak telefonunda kullanabileceğin uyg. sayısı artacak başka hiçbir işe yaramaz yapma etme derim ben

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cihazına göre değişiyor diyorlar bi çoğunu yükledik e arada biraz normal diyelim kasmalar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benm ayfon 3 var ve 4.2 onu yukseltemıyorum nasıl yapabılırım yoksa ayfon 3 lerde olmuyormu ?