iPhone 3GS ,Galaxy s2

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben iPhonumu takas etmeyi düşünüyorum sıfır veya ikinci el Galaxy s2 ile sizce üstüne ne kadar para vermem gerekir hiç bilmiyorumda yardımcı olursanız sevinirim.Telefon 1 yıl garantisi var vodafondan

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben olsam değiştirmem, Apple kalitesi başka arkadaş.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
3GS 1080p video oynatma potansiyeline sahip olduğuna göre günümüzde halen gideri var demektir.

SII de güzel telefon hatta Samsung'un en iyi telefonu desek kimse karşı çıkmaz herhalde.
Farklı bir deneyim yaşamak için geçilecekse tamam ama yok bu telefon bana yetmiyor diyorsan, kendini kandırma derim.
3GS nin yapamıyacağı bir iş yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3GS 1080p video oynatma potansiyeline sahip olduğuna göre günümüzde halen gideri var demektir.

SII de güzel telefon hatta Samsung'un en iyi telefonu desek kimse karşı çıkmaz herhalde.
Farklı bir deneyim yaşamak için geçilecekse tamam ama yok bu telefon bana yetmiyor diyorsan, kendini kandırma derim.
3GS nin yapamıyacağı bir iş yok.
sözüne kesinlikle katılıyorum hala hızlı ve işe yaramayan bir tarafı yok .S2 istememin nedeni şu herkezin överek bitiremediği android ve donanım birde ben fazla oyun oynuyorum telle o yüzden ama 3gsde idare ediyor

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben iPhonumu takas etmeyi düşünüyorum sıfır veya ikinci el Galaxy s2 ile sizce üstüne ne kadar para vermem gerekir hiç bilmiyorumda yardımcı olursanız sevinirim.Telefon 1 yıl garantisi var vodafondan
300 normal uste vereceksen

strKullaniciAdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence sakın değişme! o herkesin övdüğü androide gelince iosdan andriode geçmek attan inip eşşeğe binmek demek. Ha tabi özgür olsunda eşşek olsun dersen o başka :D (not: 2 haftalık bir android kullanıcısı olarak yazıyorum bunları)

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
fazla oyun oynuyorum diyorsun ama cok fazla oyun secenegin yok balon patlatabilirsin s2 de
iphone 3gs. degistireceksen 4s yada 4 ile degistir

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
fazla oyun oynuyorum diyorsun ama cok fazla oyun secenegin yok balon patlatabilirsin s2 de
Nova aspalt vs gibi büyük oyunları oynayamaz haklısın . Onlar elmada var. Oyun yok androidde hesap makinesi var bilirmisiniz ?

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
balon patlatmaktan iyidir hesap makinasiyla leblebi yazarim mesela :)

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
s2 kullanmadan yorum yapanları okuyup güldüm.

3gs, sgs ve sgs2 kullanan biri olarak söylüyorum 500 isteler en az üste verirsin vermezsin o sana kalmış.

300 üste ver diyenlere soruyorum şimdi varsa 300 üst verince sgs2 veren hemen eşimin 3gs telefonunu değiştiriyim.

hiç google markete girip ne oyunlar var baktınmı yoksa işkembeden sallıyormusun?

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
3gs i bedava verseler kullanmam.

S2 al da akıllı cep telefonu nasıl oluyormuş gör.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
baktim sony tablet s ile oyun yok malesef.
marketin sacmaligida burda iste oyun icin cihaz seciyor. play google dan gir. bu oyun cihaziniz icin desteklenmiyor. tabletten gir birtane adam akilli oyun yok.

iphone icin oyle degil iste. bu sana gore degil demiyor alip oynuyorsun. oyun ve program bollugu var iphone 200 den fazla oyin ve program kurdum android tablet kizimin elinde. artik balon patlatiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ThreeGS güzel telefon ama SII'nin tadı çok başkadır.. Ve şu 1080p olayına açıklık getirmek gerekirse eğer her 2 telefonda aynı potansiyelde aynı çözünürlükte videoları rahatça oynatabilmektedirler. Gelelimki SII'nin size avantajları öncelikle ''Özgürlük'' olur.. Yani öyle iTunes vs harici programlara ihtiyaç duymadan müziğini filmini rahatça SII'ye atabilirsin. Tabi ''GooglePlayStore''yi kullanmak içinde ''Gmail''hesabın olmak zorunda ki apple ürün kullanıyorsan mutlaka vardır. Gelelim oyun konusuna burda Android oyunlarını göremeyen arkadaşlar sadece GooglePlayStore'de ''Ücretsiz'' oyunları baktıkları için göremiyorlar (:
Nasılki apple'da para bayılınca güzel uygulama ve oyunlara sahip olunuyorsa android'dede o şekilde olunabiliyor..

Dipnot geçmek isterim ki;AppStore'a gelen her oyun uygulama, GPS'ye de 1 ay kadar sonrasında geliyor (:

Yani bukadar bilgiden sonra sana önerim, Telefonunu temiz kullandığına inanıyorsan ve 1 yılda garantisi devam ediyorsa eğer üzerine 400 Lira verip çok rahat senin telefonuna yakın tel alabilirsin..

Aralarında fark çok çok çok...

Birisi A4 işlemci tek çekirdek 800Mhz, 256 mb Ram (Iphone 3GS)
Diğeri Snapdragon işlemci çift çekirdek 1.2Ghz, 1 gb Ram (Samsung SII)
Dağlar kadar donanım farkı var al pişman olmayacaksın..

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2.elinemi 3GS+500tl ?