Şu an iPhone 11 kullanıyorum şarj olarak baya kötü Normal günlük kullanıcıyım sosyal medya için falan kullanacağım telefonu şarjının kolay bitmemesini istiyorum hangisi daha iyidir fiyat farkına değer mi?(iphone olarak başka önerilere de açığım)
3ünü de bi tanıdığımın yerinden alacağım ve fiyat farkları neredeyse aynı yine de en mantıklısı 15 midir14 Pro Max ve 15 Pro Max arasındaki fiyat farkı az ama 15 Pro Max ve 16 Pro Max arasındaki fark biraz fazla. Üçü arasından en mantıklı tercih 15 Pro Max olacaktır.
O zaman 16 Pro Max almaniz daha iyi olur.3ünü de bi tanıdığımın yerinden alacağım ve fiyat farkları neredeyse aynı yine de en mantıklısı 15 midir
İphone 16 Pro Max öneririm.Şu an iPhone 11 kullanıyorum şarj olarak baya kötü Normal günlük kullanıcıyım sosyal medya için falan kullanacağım telefonu şarjının kolay bitmemesini istiyorum hangisi daha iyidir fiyat farkına değer mi?(iphone olarak başka önerilere de açığım)
16 pro Max öneririmŞu an iPhone 11 kullanıyorum şarj olarak baya kötü Normal günlük kullanıcıyım sosyal medya için falan kullanacağım telefonu şarjının kolay bitmemesini istiyorum hangisi daha iyidir fiyat farkına değer mi?(iphone olarak başka önerilere de açığım)