iPhone 14 Pro Çentik

abtokgoz

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Merhabalar arkadaşlar,
Az önce internette dolanırken bir fotoğraf ile karşılaştım ve sizlerede göstermek istedim.
Siz fotoğraf hakkında ne düşünüyorsunuz sizce abartılmış mı yoksa gerçekten böyle oluyor mudur? Ve böyle ise sizce çirkin mi duruyor?

Ekli dosyalar

• 69A7FC6C-89DA-48E3-A504-F80BBF999568.jpeg
    69A7FC6C-89DA-48E3-A504-F80BBF999568.jpeg
    131.8 KB · Görüntüleme: 125

Hamza Sağlam

Doçent
Reaksiyon puanı
751
Görünebilir, normal. Ve evet kötü duruyor. Zaten Apple yine işi batırdı. Her ilk denediği şeyi becerememesi muazzam...

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Merhabalar arkadaşlar,
Az önce internette dolanırken bir fotoğraf ile karşılaştım ve sizlerede göstermek istedim.
Siz fotoğraf hakkında ne düşünüyorsunuz sizce abartılmış mı yoksa gerçekten böyle oluyor mudur? Ve böyle ise sizce çirkin mi duruyor?
Usb-c ve 3,5 jack girişinin hayeletlerini görüyoruz??. Şaka bi yana Apple bu “i” şeklindeki iki ayrı deliği dinamik ada ile yani yazılım ile kapatmış. Güneş altında böyle görüneceğini tahmin etmiştim. Zaten cihaz güneş altında 2000nits e çıkıyor, eğer full parlaklıktaysa cihaz bu fotoğraftaki gibi duracaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde umarım Apple daha sonra çıkacak olan iOS 16.x veya iOS 17 sürümlerinde dinamik ada yı kapama/açma özelliği getirir.

Son düzenleme:

enescmz

Asistan
Reaksiyon puanı
137
Merhabalar arkadaşlar,
şimdi bu yazacaklarımla ilk önce teknoloji kafasıyla bir şeyler yazıp ikinci olarak bi öz eleştiri yapalım;
ilk öncelikle bu durum cidden rezalet yani bence baya kötü gözüküyor ama telefonun kalitesi de tartışılmaz ama yani görüntü olarak bence de hoş değil
.
ikinci olarak;
banane :D açık açık söylüyorum alabilecek durumum yok. yani bu tarz bi' şey kendi umrumda değil.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Merhabalar arkadaşlar,
+ Yazılımsal olarak düzeltilebilir bir sorun bence.
Ekran sağlamlığı olayı sıkıntı.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Yok hocam aynısını bir kaç tanıdığım ve babamda yaşadı zaten. Telefonlar düzgün kullanılmasına rağmen az bir bükülmüştü.
İlginç,çok fazla 6 kullandım-kullandık.Hiç öyle bir olay olmadı.

Sadece biri düştüğünde bükülmüştü.

Hamza Sağlam

Doçent
Reaksiyon puanı
751
İlginç,çok fazla 6 kullandım-kullandık.Hiç öyle bir olay olmadı.

Sadece biri düştüğünde bükülmüştü.

O telefon sonuçta en az 4 yıl kullanıldı. 4 yıl içinde illa düşer, olmadı fark etmeden üstüne otursan yine yamulur?