Hocam APK muhabbeti yok ama. Şimdi ben GTA'yı APK oynuyorum. Ve ekstradan iOS için para ödemem lazım. Ayrıca Allah izin verirse ilk tecrübem olacak 11 yıldır Android kullanıyorum.Kolay alışırsınız, tabii akıcı, kaliteli hocam neden kaliteli olmasın. İstediğin oyunda çok rahat ve çok keyifli bir deneyim sunar.
Zaten Android kullansanızda korsan kullanmayın bence.Hocam APK muhabbeti yok ama. Şimdi ben GTA'yı APK oynuyorum. Ve ekstradan iOS için para ödemem lazım.
Hiç sorun değil 2.günden alışırsınız.Ayrıca Allah izin verirse ilk tecrübem olacak 11 yıldır Android kullanıyorum.
Umarım hocam. Peki sizce Magsafe gerekli mi? Yanında aksesuar alırsam sadece Magsafe alırım.Zaten Android kullansanızda korsan kullanmayın bence.
Hiç sorun değil 2.günden alışırsınız.
Zaten pek oyun oynamıyorum artık nasıl olsa büyüyoruz. ?Aile içinde kullanan var ve bence gayet güzel bir cihaz heleki sizin geçeceğiniz cihazdan sonra size cennet gibi gelecektir.
İnternetten apk oyunlar uygulamalar indirmeyi falan çok seviyorum böyl şeyler ve benzerleri olmadan yapamam diyorsanız çok tadınız kaçar orası ayrı IPA falan diyorlar da apk lar gibi stabil değiller tat alamazsınız
S23 Öneririm çok çok daha iyi bir tercih olacaktır.Alınır mı? Xiaomi Redmi'den geçeceğim. Kolay alışabilir miyim? Akıcılığı nasıl olur? Kaliteli mi? Minecraft oynuyorum.
Hocam eski bir Android kullanıcısı olarak S23'ün daha iyi olduğunu biliyorum ancak bu kadar yıl Android kullanmışım bir kere de iOS tecrübem olsun istiyorum. Zaten iPhpne kullanmayı beceremezsem geri Android'e geçeceğim. Android manuel, iOS otomatik vites gibidir. iOS'ta herşey önüne otomatik önüne verilir. Android'de kendin kurmak zorunda kalırsın. Zira Android kullananlar has Sigmadır. ?Galaxy S23 daha mantıklı.
hocam lens farkı var yıllardır bu sohbet dönüyor zaten de gayet güzel çekiyor kameraUmarım hocam. Peki sizce Magsafe gerekli mi? Yanında aksesuar alırsam sadece Magsafe alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten pek oyun oynamıyorum artık nasıl olsa büyüyoruz. ?
Ancak kamerası 12 MP. 108 MP'ddn sonra bana çok sıkıntı çektirecek. Sadece Instagram, WhatsApp, Minecraft ve Vodafone'nun uygulamasını yükleyeceğim.
Ne bileyim hocam önüme ne zaman 10-20 MP aralığında bir kamera gelse hepsi çok kötü çekiyordu.hocam lens farkı var yıllardır bu sohbet dönüyor zaten de gayet güzel çekiyor kamera
Alırsanız bu algınız yıkılacaktır hocamNe bileyim hocam önüme ne zaman 10-20 MP aralığında bir kamera gelse hepsi affedersiniz b.k gibi çekiyordu.
Bende bu algıya kapılıp S10+'dan iPhone 11'e geçmiştim, 1-2 aylik heves. S23 daha uzun kullanim ömrü sunar, çok daha iyi bir kamerası var ve daha iyi bir SoC'u var. Ayrica sosyal medya entegrasyonu S21'den beri Samsung'un amiral gemilerinde de var. Şu durumda iPhone 13 almanın tek mantıklı açıklaması eko sistem olabilir, bundan ötesi kişisel tercih.Hocam eski bir Android kullanıcısı olarak S23'ün daha iyi olduğunu biliyorum ancak bu kadar yıl Android kullanmışım bir kere de iOS tecrübem olsun istiyorum. Zaten iPhpne kullanmayı beceremezsem geri Android'e geçeceğim. Android manuel, iOS otomatik vites gibidir. iOS'ta herşey önüne otomatik önüne verilir. Android'de kendin kurmak zorunda kalırsın. Zira Android kullananlar has Sigmadır. ?
siz bence gidin bir mağazada iPhone 13'ü inceleyin kamerasına bakın,ekranına bakın, tutuş hissine bakın vs. sonra burda ki arkadaşlara teşekkür edersiniz
Çok büyük bir telefon istemiyorum. O yüzden küçük modellere bakıyorum.Fiyat bandında S23 varken alınmaz.
13 ve S23 arasında milim farklar var. 13 çok az farkla daha büyük bir cihaz.Çok büyük bir telefon istemiyorum. O yüzden küçük modellere bakıyorum.
Xiaomi'deki gibi kasma olur mu? Ayrıca Magsafe gibi kablosuz şarjı var mı?13 ve S23 arasında milim farklar var. 13 çok az farkla daha büyük bir cihaz.
146.3 x 70.9 x 7.6 mm146.7 x 71.5 x 7.7 mm
13 ve S23 arasında milim farklar var. 13 çok az farkla daha büyük bir cihaz.
Bende bu algıya kapılıp S10+'dan iPhone 11'e geçmiştim, 1-2 aylik heves. S23 daha uzun kullanim ömrü sunar, çok daha iyi bir kamerası var ve daha iyi bir SoC'u var. Ayrica sosyal medya entegrasyonu S21'den beri Samsung'un amiral gemilerinde de var. Şu durumda iPhone 13 almanın tek mantıklı açıklaması eko sistem olabilir, bundan ötesi kişisel tercih.
Olmaz, ayrıca şu an Xiaomi'nin amiral gemileri de uzun yillar kullanicisini memnun eder. Kablosuz şarj desteği de var, bunun yanı sıra kablosuz şarj desteği olan cihazları S23'ün kendisi de şarj edebiliyor.Xiaomi'deki gibi kasma olur mu? Ayrıca Magsafe gibi kablosuz şarjı var mı?
İPhone 13 Pro öneririm bende 4 yıldır Xiaomi Mi9T kullanıyorum ikinci el temiz İPhone 13 Pro istiyorum.Alınır mı? Xiaomi Redmi'den geçeceğim. Kolay alışabilir miyim? Akıcılığı nasıl olur? Kaliteli mi? Minecraft oynuyorum.
11 bu saatten sonra alınmaz hocam 4 yaşında telefon bence bütçeyi zorlayıp 13 Pro almak daha mantıklıKendi şahsi fikrime göre iPhone 11 yada 12 alabilirsin.
13 Pro fiyatina 14 Pro var, ayrica S23 modeli 13 Pro'yla da çok rahat baş edebiliyor.İPhone 13 Pro öneririm bende 4 yıldır Xiaomi Mi9T kullanıyorum ikinci el temiz İPhone 13 Pro istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
11 bu saatten sonra alınmaz hocam 4 yaşında telefon bence bütçeyi zorlayıp 13 Pro almak daha mantıklı
13 Pro sıfır alınmaz zaten hocam konu sahibinin ikinci el takıntısı yoksa ikinci el 13 Pro alabilir diye önerdim. İPhone inadım olmasa şahsen S23+ alırdım.13 Pro fiyatina 14 Pro var, ayrica S23 modeli 13 Pro'yla da çok rahat baş edebiliyor.
14 Pro Max'i de geçiyor.13 Pro fiyatina 14 Pro var, ayrica S23 modeli 13 Pro'yla da çok rahat baş edebiliyor.
Sentetik testlerde Samsung geçiyor eyvallah S22 S23 serilerini çok beğeniyorum ancak İPhone daha uzun ömürlü IOS ve ikinci el değeri bakımından daha üstün olduğu su götürmez bir gerçek. Şahsen İPhone inadım olmasa S23+ alırdım14 Pro Max'i de geçiyor.
S23 AnTuTu testinde ~1.200.000 puan verirken 14 Pro Max ~955.000 puan veriyor.
Hayır, değil. S23 daha güçlü bir donanıma sahip ve iPhone 13 modellerinden daha uzun bir kullanım ömrü sunar. Android S7 zamanlarında değil.ancak İPhone daha uzun ömürlü
Bunun konusunu açacaktım ikiside 6.1 olmasına rağmen 13/14 s23 ten neden daha büyük duruyor diyecektim13 ve S23 arasında milim farklar var. 13 çok az farkla daha büyük bir cihaz.
Hangisi alınır? Xiaomi Redmi'den geçeceğim. Kaliteli cihazlar mıdır? Akıcılığı nasıl olur? Minecraft oynuyorum. Ekranı ve performansı benim için iyi olmalı.
Onu da çözdüler bro fransayı seçtiğinde bölgeni o testi 2'ye katlıyor İphone14 Pro Max'i de geçiyor.
S23 AnTuTu testinde ~1.200.000 puan verirken 14 Pro Max ~955.000 puan veriyor.