Nasıl bir telefonmuş o cebe sığmayacak kadar ?Merhabalar 13 Pro Max alacağım, kullanan arkadaşlar cebe sığıp sığmadını yazabilirler mi?
Hocam 13 Pro ile 13 Pro Max arasında fazla bir boyut farkı var mı? 13 Pro cebime sığıyor ve boşluk kalıyor.Nasıl bir pantolon giydiğinize ve bedeninize göre değişir.
Sağolun hocam.Aynı inç olan farklı telefon kullanıyorum benim cebime sığıyor. Hatta cebimde yan bile yatıyor.
Aynı inç olan farklı telefon kullanıyorum benim cebime sığıyor. Hatta cebimde yan bile yatıyor.
Hocam otururken veya yürürken rahatsız ediyor mu, o kadar rahatsız edecek bir durumu var ise 13 Pro modeline yöneleceğim.O 5 yıllık deforme olmuş eşofman cebidir. Bende de aynı boyutta telefon var. Çoğunlukla tam sığıyor ve normal olarak rahatsız edebiliyor.
Hocam otururken veya yürürken rahatsız ediyor mu, o kadar rahatsız edecek bir durumu var ise 13 Pro modeline yöneleceğim.
Sağolun hocam.Yürürken değilde. Otobüste otururken rahatsız ediyor arada.
Sağolun hocam.Yürürken ilk başta rahatsız ediyor. Ama ona alışılır. Otururken çok rahatsız ediyor. 13 Pro Max köşeli olduğu için daha fazla rahatsız edecek aklında bulunsun.
Rahatsız ediyor mu hocam?Ben 6.8 İnçlik bir telefon kullanıyorum. Cebime sığıyor gayet.
Hayır. Samsung Note 10 Plus kullanıyorum ağır kalın büyük kaba bir telefon rahatsız etmiyor.Rahatsız ediyor mu hocam?
Cep boyunu göre değişir.Ortalama bakarsak sığar.Merhabalar 13 Pro Max alacağım, kullanan arkadaşlar cebe sığıp sığmadını yazabilirler mi?