Bence de Apple bu sene iPad Air ile görmek istedi sonuçları, bir de yeni iPhone’lar için tüm planlar en az bir sene öncesinden yapılıyor. Bu nedenle de koronavirüsün Şubat ayı gibi patlak vermesi nedeniyle yeni iPhone’lar için hazırladıkları planları bozmak istemeyip iPhone 12’leri planladıkları şekilde yalnızca Face ID ile çıkarmayı ve önümüzdeki senenin iPhone modellerini ise Face ID + Touch ID olarak çıkarmayı planlamış olabilirler.Ekran her ne kadar 60Hz olsa da geri bildirim 120Hz şeklinde. Touch ID + Face ID bence önümüzdeki yıl gelebilir, bu yıl iPad Air ile bir deneme yapmış, tepki ölçmüşler gibime geliyor. Çentiğin tamamen kaldırılacağını sanmıyorum ki çentiğin bu kadar büyük olması da Face ID sensörü. Bence çentik hoş duruyor ama kişiye göre değişir tabii. Ben önümüzdeki aylarda iPhone SE 2020'ye geçeceğim ama sırf batarya performansından ikinci el XR düşünüyorum. Apple batarya konusunda biraz cimri davranıyor sanki.
Çentik konusunda ise dediklerine katılıyorum, tamamen kalkmaz ancak küçülebilir.