Soru İphone 13 ailesinden ne bekliyorsunuz?

Bu konuyu okuyanlar

Ceon

Asistan
Katılım
25 Kasım 2020
Mesajlar
246
Reaksiyon puanı
325
Puanları
63
Yaş
18
İşte herkesin beklediği gün geldi çattı. Apple etkinliği birazdan başlayacak. Başlıkta da gördüğünüz üzere sorumuz İphone 13 ailesinden ne bekliyorsunuz? Etkinliği bizlerle beraber izlemek isterseniz bu link üzerinden yayınımıza gelebilirsiniz.

iPhone 13 Hakkında Bilinenler​

Apple, 2021’de 5.4 inç iPhone 13 mini, 6.1 inç iPhone 13, 6.1 inç iPhone 13 Pro ve 6.7 inç iPhone 13 Pro Max dahil olmak üzere dört iPhone piyasaya sürecek.

iphone-13-2.jpg

iPhone 13 modelleri, iPhone 12 modelleriyle neredeyse aynı olacak ve birkaç tasarım değişikliği yer alacak. Bununla birlikte, yeni modeller biraz daha kalın kasaya sahip olabilir. Yeni renklerin de beklendiği seride daha koyu bir grafit grisi tonu ve bronz renk seçeneği olduğu söylentileri bulunuyor. Telefonun pembe ya da önceki serilerdeki Rose Gold rengi diğer renkler gibi doğrulanmadı.

Söylentilere göre güç düğmesi, sessiz düğmesi ve ses düğmeleri biraz daha küçük olabilir. Telefondaki en büyük tasarım değişikliklerinden bazıları kameraya geliyor. iPhone 13 Pro daha büyük bir kamera çıkıntısına sahip olacak ve iPhone 13 mini ve iPhone 13, çapraz olarak düzenlenmiş lenslere sahip olacak.,

iphone-13-4.jpg

iPhone X modelinden itibaren her yıl çentiğin biraz daha küçülmesi beklentisi bu yıl da herkes tarafından bekleniyor. Apple, bu beklentilere nasıl cevap verecek hep birlikte göreceğiz.

iPhone 13 Pro modellerinin, iPhone’u iPad Pro ile aynı seviyeye getirmek için 120Hz ProMotion ekrana sahip olacağı söyleniyor. Bu, mevcut Apple Watch modellerinde bulunan her zaman açık ekran özelliğini de kolaylaştırabilecek yeni düşük güçlü LTPO arka panel teknolojisi ile mümkün olacak.


iPhone 13 modellerinde 5 nanometrelik A15 işlemcisi olacak ve her yeni A serisi işlemcide olduğu gibi, pil ömrünü artıracak daha hızlı performans ve verimlilik iyileştirmeleri getirmesi bekleniyor.

Qualcomm’un X60 modemi daha hızlı 5G bağlantı hızları ile daha iyi 5G kapsama alanı getirecek ve Apple’ın daha fazla ülkeye süper hızlı mmWave bağlantısı getirmesi bekleniyor. Diğer bir kablosuz bağlantı teknolojisi tarafı olan Wi-Fi’da ise tüm iPhone 13 modelleri Wi-Fi 6E sertifikasyonunu destekleyebilir.

iphone-13-3.jpg

Apple’ın tüm iPhone 13 modellerinde daha uzun pil ömrü sağlayabilecek daha büyük piller kullandığı söylentileri bulunuyor. Ancak her zaman açık ekran ve 120Hz yenileme hızı, Pro modellerinde bunun bir kısmını tüketebilir. 25W’a kadar kablolu şarj desteği ihtimali daha güçlüyken, ters kablosuz şarj özelliği ise sadece tahminlerde kalacak gibi görünüyor.

Apple lansmanını bu akşam 19:30’da ShiftDelete.Net YouTube kanalında önemli konuklarımız ve sürprizlerimizle birlikte takip edeceğiz. Hadi sizde gelin!
 

wittroc

44
Emektar
Katılım
15 Kasım 2020
Mesajlar
6,326
Çözümler
36
Reaksiyon puanı
11,200
Puanları
113
Yaş
20
Hiçbir anlamda beklentimi karşılamadı. Zaten heyecanlandığım bir tanıtım da değildi. Tek beğendiğim elma şekerinin geri dönmesi oldu.
 

Tommy Vercetti

Müdavim
Katılım
12 Aralık 2012
Mesajlar
2,622
Reaksiyon puanı
1,633
Puanları
113
Yaş
28
Apple ipad yapmalı sadece telefon apple ın işi değil ?
Telefonda aslında apple ın işi ama apple çok cimri davranıyor. Yani ne vardı en azından şu 120hz i pro olmayan modellerde de sunsaydı. Bataryayı daha büyük koysaydı. Daha hızlı bir şarj sunsaydı. Şu çirkin çentikten kurtulsaydı. Kişiselleştirmeyi biraz daha çeşitli yapsaydı. Halen daha alttaki gereksiz home çizgisini kaldırmaya izin vermiyor. Android tarafında ister sanal buton kullan ister çizgi kullan istersen komple kaldır hareketle kullan. Ne istersen onu yap. Apple ben ne koyduysam onu kullanacaksın diye diretiyor.
 

Apple Lover

Müdavim
Katılım
20 Nisan 2021
Mesajlar
1,030
Reaksiyon puanı
708
Puanları
113
Yaş
24
Şu çentiği kökten kaldırabilirler ve touch ıd ekleyebilirler
 
Üst