Dostlar bugün iPhone 12 satın aldım iOS 16 ile geldi 17 yüklemeli miyim artı ve eksi yönleri neler? 11 veya 12 serisinde 17’ye güncelleyen veya bilgili arkadaşlar cevapalrsa sevinirim. Hayırlı forumlar.
Son düzenleyen moderatör:
Geçmenizi tavsiye etmiyorum.Dostlar bugün iPhone 12 satın aldım iOS 16 ile geldi 17 yüklemeli miyim artı ve eksi yönleri neler? 11 veya 12 serisinde 17’ye güncelleyen veya bilgili arkadaşlar cevapalrsa sevinirim. Hayırlı forumlar.
İphone 12 kullanıyor musunuz hocam.evet , kur bence gayet akıcı
Bende öyle düşünüyorum hocam, bildiğim kadarıyla sizde İphone 12 kullanıyorsunuz.iPhone 12'de iOS 17.1.1 sürümündeyim. Geçmeyin.
11 kullanıyorum 17.2 beta 'dayım şu an yağ gibi onda bile sorun yoksa 12'de olmaz diye düşünüyorum.İphone 12 kullanıyor musunuz hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende öyle düşünüyorum hocam, bildiğim kadarıyla sizde İphone 12 kullanıyorsunuz.
İrsuya geçmeyin demiş, gördüğüm kadarıyla.11 kullanıyorum 17.2 beta 'dayım şu an yağ gibi onda bile sorun yoksa 12'de olmaz diye düşünüyorum.
kullanımdan dolayı olabilir.İrsuya geçmeyin demiş, gördüğüm kadarıyla.
Çok fazla kullandığını sanmıyorum.kullanımdan dolayı olabilir.
aynen.12 Pro kullanıyor yakın dostum, 17.1.1 sürümünde hiçbir sıkıntısı yok yağ gibi akıyor demişti. Geçmenizi tavsiye ederim önemli güvenlik açıkları da kapatılıyor.
17.1.2 Güncellemesi de geldi.12 Pro kullanıyor yakın dostum, 17.1.1 sürümünde hiçbir sıkıntısı yok yağ gibi akıyor demişti. Geçmenizi tavsiye ederim önemli güvenlik açıkları da kapatılıyor.
Ben Beta sürümde olduğum için deneyimleyemiyorum fakat x.x.2 gibi ufak güncellemeler bence atlanmamalı. Güvenlik açığı odaklı yayınlanıyor çünkü onlar genelde.17.1.2 Güncellemesi de geldi.
Ben güncelledim, bazı hatalar düzeltilmiş. gibi görünüyor.Ben Beta sürümde olduğum için deneyimleyemiyorum fakat x.x.2 gibi ufak güncellemeler bence atlanmamalı. Güvenlik açığı odaklı yayınlanıyor çünkü onlar genelde.
Ben geçtim, bildirim panelini kaydırırken nadiren de olsa frame droplar devam ediyor, bunun dışında şimdilik belirgin bir sorun yok. Şu anki sürümünüzde herhangi bir problem yoksa geçmeyin.Şuan 17.1.2 güncellemesinde olan var mı? Yapmalı mıyım dostlar
Bende İphone 15 Pro Max kullanıyorum, 17.1.2 güncelledim. Bende bir sorun yok.Şuan 17.1.2 güncellemesinde olan var mı? Yapmalı mıyım dostlar