Eski sistemli oyuncu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 169
Geçen ki konum tartişmaya neden olduğu için herkesten özür dilerim ilk başta.Peki kimse yorum yapmadan sadece oy verir misiniz herkese iyi aksamlar
Apple, uygulamaların açılabilmesi için vermesi lazım zaten. 2 yıl sonra S21 çöp olmaz.İPhone 12 çünkü samsung s21 i 2 sene sonra çöpe atacak. güncellemelerdesamsung cok eksik kalıyor ancak iphone 5 6 yıl guncelleme atmaya devam ediyor
Gerçekten ciddi ciddi S21'in 2 yıl sonra çöp olacağını mı düşünüyorsunuz?İPhone 12 çünkü samsung s21 i 2 sene sonra çöpe atacak. güncellemelerdesamsung cok eksik kalıyor ancak iphone 5 6 yıl guncelleme atmaya devam ediyor
ewt samsung 2 3 yıl içerisinde telefonu unutuyorGerçekten ciddi ciddi S21'in 2 yıl sonra çöp olacağını mı düşünüyorsunuz?
Yanlış düşünüyorsunuz o zaman. Apple'ın çok güncellemesi vermesi öyle düşündüğünüz kadar çok büyük bir artı değil. Android güncelleme almazsa çöp olmaz. Apple ise güncelleme vermek zorunda.ewt samsung 2 3 yıl içerisinde telefonu unutuyor
Çok yanlış yoldasınız.ewt samsung 2 3 yıl içerisinde telefonu unutuyor
S serisi ve note serisi asla unutulmaz ama sen gidipte a51 a71 alırsan maks 1 yıl güncelleme alır buna m seriside dahilewt samsung 2 3 yıl içerisinde telefonu unutuyor
Tam da dediğiniz modeller A51 ile A71 3 yıl güncelleme alacak ?S serisi ve note serisi asla unutulmaz ama sen gidipte a51 a71 alırsan maks 1 yıl güncelleme alır buna m seriside dahil
İkisi arasında benim tercihim S21 olur.İphone 12 kalite olarak iyi bir cihaz ama Apple’ın güncelleme olayına güvenmediğim için ve Samsung bana 120hz ekran hızı ile çok iyi bir akıcılık sunduğu için S21 bence daha mantıklı ama iPhone 12 alan adama niye S21 almadın demem? İphone 12 de alınabilir.Geçen ki konum tartişmaya neden olduğu için herkesten özür dilerim ilk başta.Peki kimse yorum yapmadan sadece oy verir misiniz herkese iyi aksamlar
Vaybe zihniyete gel.?? Apple 5 yıl güncelleme veriyorda ne oluyor? cihazlar uçuyor mu? Yada batarya 1 hafta mı gidiyor? Apple 5 yıl güncelleme vermek zorunda.Vermezse bazı uygulamalar çalışmaz.Verilen güncellemelerin yüzde 80 inde batarya performansı düşüyor.Samsung 3 yıl veriyor ama androidde uygulama sürümleri uzun olduğu için güncelleme yapmak mecburi değil.Bugün S21 alan bir insan kutudan çıkan sürümle hiç güncelleme yapmadan 5 yıl sorunsuz kullanabilir.Bakış açın çok yanlış.İPhone 12 çünkü samsung s21 i 2 sene sonra çöpe atacak. güncellemelerdesamsung cok eksik kalıyor ancak iphone 5 6 yıl guncelleme atmaya devam ediyor
Tamamen kişisel tercihe bağlı. Ben 12 alırdım.Geçen ki konum tartişmaya neden olduğu için herkesten özür dilerim ilk başta.Peki kimse yorum yapmadan sadece oy verir misiniz herkese iyi aksamlar
Aldı da ne oldu? Güncellemeyi kestiği an ömrü maksimum 2 sene. Her güncelleme de çoğu performans düşüyor. 7 Plus ile güncellemelerime devam ediyorum ama bakalım. 2 sene sonra güncelleme kesilecek, belki 2 sene daha kullanırım ama ondan sonra bir işlevi kalmayacak, 4S'e dönecek telefon.İPhone 12 çünkü samsung s21 i 2 sene sonra çöpe atacak. güncellemelerdesamsung cok eksik kalıyor ancak iphone 5 6 yıl guncelleme atmaya devam ediyor