12 pro.
Hem büyük hem güncel.
Ama aralarından bilemedim ne desem yalan olur.
12 pro dediğime takılmayın.12 pro fiyat olarak sizce 11 pro max'den 3 bin liralık farkı hissettiriyor mu?
Hayır.12 pro fiyat olarak sizce 11 pro max'den 3 bin liralık farkı hissettiriyor mu?
Yani bende karar veremedim. Yani A14 piyasanın en güçlü işlemcisi. Ve tahminen 1-2 yıl daha güncelleme alacak 12 Pro. Sanırım ben 12 Pro alırdım. 18K veren 20K da verir12 pro fiyat olarak sizce 11 pro max'den 3 bin liralık farkı hissettiriyor mu?
Sonundaki sayı ne kadar yüksekse o kadar iyidirgüncel bir telefon mu yoksa büyük ekran mı karar veremedim düşüncelerinizi paylaşır mısınız
O zaman Iphone 3G daha iyi. 12 2 ile bitiyor 3G 3 ile?Sonundaki sayı ne kadar yüksekse o kadar iyidir
Sondaki sayıO zaman Iphone 3G daha iyi. 12 2 ile bitiyor 3G 3 ile?
Güncel bir telefon olan 12 yada 12 pro almanı tavsiye ederim.İphone 11 pro max de çok iyi bir cihaz ama 12 ailesinin daha iyi bir ekran kalitesi sunması,bütün kameralarda gece modu olması,dolby vision hdr video çekebilmesi onu daha alınası yapıyor.güncel bir telefon mu yoksa büyük ekran mı karar veremedim düşüncelerinizi paylaşır mısınız
güncel bir telefon mu yoksa büyük ekran mı karar veremedim düşüncelerinizi paylaşır mısınız
12 yi tercih ederim bence güncel bi telefongüncel bir telefon mu yoksa büyük ekran mı karar veremedim düşüncelerinizi paylaşır mısınız
iPhone 12 öneririm.güncel bir telefon mu yoksa büyük ekran mı karar veremedim düşüncelerinizi paylaşır mısınız
güncel bir telefon mu yoksa büyük ekran mı karar veremedim düşüncelerinizi paylaşır mısınız
iPhone 12 öneririm.