Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
Bence en güzeli siyah, telefonlarda hep siyahtan gideceğim ben galiba?
Bence fena değil, diğer sızıntılara göre de çentiği küçültecekler.Bence en güzeli siyah, telefonlarda hep siyahtan gideceğim ben galiba?
Evet ya, aynı iPhone 5s gibi tasarımı.O kalınlıktaki cihazı ana cihaz diye sunmazlar, olsa güzel olur fakat boşa hayal olur.
Tasarımlar güzel bu şekilde çıkarsa alırım muhtemelen bu sefer yeşil alacağım çünkü siyah aldığım telefonlarımda hep boya atması oldu ve senesi dolmadan değiştirmek zorunda kaldım kozmetik güzelliği önemli benim için çizikler canımı sıkıyor kusursuz görünmeli.Bence en güzeli siyah, telefonlarda hep siyahtan gideceğim ben galiba?
Gold rengi en güzeli bence. iphone 11 pro serisinde de en çok beğendiğim renk gold.Bence en güzeli siyah, telefonlarda hep siyahtan gideceğim ben galiba?
Olsa güzel olur bence 5S tasarımı gibi köşeli.Böyle olmaz bence elde çok rahatsızlık verir.
5s’in kasasını makyajlayıp yeniden piyasaya sürseler çok tutar aslında.Olsa güzel olur bence 5S tasarımı gibi köşeli.
Apple artık sıvama aşamasında benceOlsa güzel olur bence 5S tasarımı gibi köşeli.
Aynen dünya çapında sevilen bir tasarım olmuştu şimdi büyük ekranlara uyarlansa baya satar.5s’in kasasını makyajlayıp yeniden piyasaya sürseler çok tutar aslında.
Apple ın tek sevdiğim kasası5s’in kasasını makyajlayıp yeniden piyasaya sürseler çok tutar aslında.
4 sene kadar kullandım, ekran kasa oranı yüksek olsa tadından yenmez.Aynen dünya çapında sevilen bir tasarım olmuştu şimdi büyük ekranlara uyarlansa baya satar.
Kesinlikle düşünmeden alırım bende kullandım 5S. Apple'ın şuanda kullandığı yuvarlatılmış tasarımlı modellerinden daha fazla tutar böyle bir model.4 sene kadar kullandım, ekran kasa oranı yüksek olsa tadından yenmez.
En güzeli tabi ki siyah kendini çok belli ediyor telefon ?Bence en güzeli siyah, telefonlarda hep siyahtan gideceğim ben galiba?
Mantıklı bir fikir. Hem ekran boyutundan da kazanılmış olur, ayrıca ekran/kasa oranı da artar buna bağlı olarak.Fakat bu tasarımın üst seviye cihazda olduğunu düşünün?
Bence olmaz, ben Apple’da AR-GE bölümünde çalışıyor olsam 6 kasasına (cam olmasın diye) OLED ve çentikli bir panel yerleştirme fikri atardım ortaya, kalınlık olarak iPhone 4 serisini örnek alırdım (Li-İO batarya kullanırdım birde, kalın fakat yüksek kapasite).
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve bunu SE diye satardım.
Konsept tasarım ama artık Apple çerçevesiz ekrana geçmeli.Bence en güzeli siyah, telefonlarda hep siyahtan gideceğim ben galiba?
Sanırım bir tek ben beğeniyorum bu çektikleri. Ya Pop-up ya dusuk ekran/kasa oranı benim zevklerim icin (daha dogrusu oyun sırasında eller yan taraflara değip dokunmatik algılamasın diye)Konsept tasarım ama artık Apple çerçevesiz ekrana geçmeli.
Apple’ın en severek kullandığım telefonu iPhone 3G’ydi. Gerçekten kullanmaktan çok zevk alıyordum. Ta ki 2012’ye kadar. İlk iPhone göz ağrımdı. Hey gidi günler hey.Konsept tasarım ama artık Apple çerçevesiz ekrana geçmeli.
biraz nostalji olacağa benziyor ve bu şekilde güzel duruyor.Bence en güzeli siyah, telefonlarda hep siyahtan gideceğim ben galiba?