iPhone 12 Pro Max konsept tasarımları

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Bence en güzeli siyah, telefonlarda hep siyahtan gideceğim ben galiba?

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
Bence en güzeli siyah, telefonlarda hep siyahtan gideceğim ben galiba?

Tasarımlar güzel bu şekilde çıkarsa alırım muhtemelen bu sefer yeşil alacağım çünkü siyah aldığım telefonlarımda hep boya atması oldu ve senesi dolmadan değiştirmek zorunda kaldım kozmetik güzelliği önemli benim için çizikler canımı sıkıyor kusursuz görünmeli.

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
4 sene kadar kullandım, ekran kasa oranı yüksek olsa tadından yenmez.
Kesinlikle düşünmeden alırım bende kullandım 5S. Apple'ın şuanda kullandığı yuvarlatılmış tasarımlı modellerinden daha fazla tutar böyle bir model.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Fakat bu tasarımın üst seviye cihazda olduğunu düşünün?
Bence olmaz, ben Apple’da AR-GE bölümünde çalışıyor olsam 6 kasasına (cam olmasın diye) OLED ve çentikli bir panel yerleştirme fikri atardım ortaya, kalınlık olarak iPhone 4 serisini örnek alırdım (Li-İO batarya kullanırdım birde, kalın fakat yüksek kapasite).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve bunu SE diye satardım.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Fakat bu tasarımın üst seviye cihazda olduğunu düşünün?
Bence olmaz, ben Apple’da AR-GE bölümünde çalışıyor olsam 6 kasasına (cam olmasın diye) OLED ve çentikli bir panel yerleştirme fikri atardım ortaya, kalınlık olarak iPhone 4 serisini örnek alırdım (Li-İO batarya kullanırdım birde, kalın fakat yüksek kapasite).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve bunu SE diye satardım.
Mantıklı bir fikir. Hem ekran boyutundan da kazanılmış olur, ayrıca ekran/kasa oranı da artar buna bağlı olarak.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Konsept tasarım ama artık Apple çerçevesiz ekrana geçmeli.
Apple’ın en severek kullandığım telefonu iPhone 3G’ydi. Gerçekten kullanmaktan çok zevk alıyordum. Ta ki 2012’ye kadar. İlk iPhone göz ağrımdı. Hey gidi günler hey.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
İphone beğendiğim eski tasarımına benzetmişler, cidden çok beğendim. Çok seviyorum bu tasarımı. Renk seçimimi siyah yönünden olurdu ama çok çiziliyor, maalesef.