1-2 ay dayanabilirsen 12’yi beklemek daha mantıklı olabilir.iPhone 11 alabilirim fakat 12 nin çıkmasında az kaldı hem küçük telefon seviyorum iPhone 12 5.4 inç olcakmış ve a14 çip
Sıkıntı şu şuan telefonum yok biraz sıkıntı yaşıyorum.
Ama 11 çıktığında dolar kuru 5.8 di şimdi ise 7.3 yani aynı fiyatlara gelir o büyük ihtimalle1-2 ay dayanabilirsen 12’yi beklemek daha mantıklı olabilir.
İddialara göre düz 12,11’den 50 dolar daha ucuz olacak(650$). Yani bu iddia doğruysa ve Türkiye’de ip11’i alabilecek bütçeye sahipsen büyük ihtimalle düz 12’yi de alabilecek kabiliyette olursun.
Çok aciliyetim yok bilgisayar işimi görüyor da iletişim biraz sıkıntı yapıyor onuda arkadaşlardan hallediyomEylük ya da Ekim ayında tanıtım olacak. Ama ürünlerin satışa çıkması gecikecek deniliyor. Eğer çok acilse 11 alınabilir ama beklerim derseniz daha iyi bir cihaza sahip olursunuz. Ben olsam bütçe sıkıntım yoksa beklerdim. En ufak 12'de bile OLED panel olacak deniliyor. İşlemci ve kamera geliştirmesi de cabası.
Doların daha yüksek olduğun biliyorum. Eğer 11 ile aynı fiyata gelirse yine alabilecek kabiliyette olursun.Ama 11 çıktığında dolar kuru 5.8 di şimdi ise 7.3 yani aynı fiyatlara gelir o büyük ihtimalle
O zaman beklemenizi tavsiye ederim en kötü ihtimalle tahmini Ekim sonu satışa çıkar.Ama 11 çıktığında dolar kuru 5.8 di şimdi ise 7.3 yani aynı fiyatlara gelir o büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok aciliyetim yok bilgisayar işimi görüyor da iletişim biraz sıkıntı yapıyor onuda arkadaşlardan hallediyom
TeşekkürlerO zaman beklemenizi tavsiye ederim en kötü ihtimalle tahmini Ekim sonu satışa çıkar.
Büyük ihtimalle öyle yapacağımbence bekle iphone 12 al
Ekran kalitesi ve tasarım tabi bide akıcılıkBu arada öncelikleriniz nedir?
Ekran kalitesi derken canlılık,parlaklık ve kontrast ise OLED panel çok daha iyi bir seçim olacaktır. İddialara göre 12’de OLED panel olacak.Ekran kalitesi ve tasarım tabi bide akıcılık
İphone 12 yi beklemeni tavsiye ederim.iPhone 11 alabilirim fakat 12 nin çıkmasında az kaldı hem küçük telefon seviyorum iPhone 12 5.4 inç olcakmış ve a14 çip
iPhone 12 yi beklemenizi tavsiye ederim.iPhone 11 alabilirim fakat 12 nin çıkmasında az kaldı hem küçük telefon seviyorum iPhone 12 5.4 inç olcakmış ve a14 çip
Acil değilse ve bütçenizin yeteceğini düşünüyorsanız beklemenizi öneririm.iPhone 11 alabilirim fakat 12 nin çıkmasında az kaldı hem küçük telefon seviyorum iPhone 12 5.4 inç olcakmış ve a14 çip