galiba bu mesajıma herkes komik demiş çaktrmayın ben bile güldüm kendi mesajıma ?görünüş için paraysa boşa ....
eğer bşey izlemek istiyosan aç televizyonu izle
iphoneden daha stabilleri var
Son düzenleme:
galiba bu mesajıma herkes komik demiş çaktrmayın ben bile güldüm kendi mesajıma ?görünüş için paraysa boşa ....
eğer bşey izlemek istiyosan aç televizyonu izle
iphoneden daha stabilleri var
iphone kategorisinde iphonelardaki indirimlerle iligi konusulan bir konuda bunu dedin ya.Biraz sacma olmadi mi bari android konularinda soyleseydin bununeden?
tmm haklısın uzadıkça uzayacak napayımiphone kategorisinde iphonelardaki indirimlerle iligi konusulan bir konuda bunu dedin ya.Biraz sacma olmadi mi bari android konularinda soyleseydin bunu
Ben 2 ay önce iphone 11 aldığımda kutudan 14.2 ile çıkmıştı.Şimdi bir iPhone 12 yada mini alsak kutudan hangi ios sürümü ile çıkar acaba? 14.3 e kadar jailbreak yapılabiliyor. 13.5 sürümündeki Xs im yanlışlıkla 14.5 e güncellendi ve jailbreak gitti. Böyle çok sıkıcı oldu telefon. Üste para verip sıfır iPhone 12 ile takas etsem kutudan hangi sürüm ile çıkar acaba?
Bende aynı ürünü sepete attım 7700 TL olarak gözüküyor?Arkadaşlar haberiniz olsun şu anda hepsiburadada büyük bir kampanya var iphone 12 mini ve airpods atın seoete ve görün ne oluyor.(sinir oldum görünce 2 ay önce iphone 11 almıştım)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada airpods proda da oluyor kampanya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 2 ay önce iphone 11 aldığımda kutudan 14.2 ile çıkmıştı.
saat başı kontrol et 7.500 7.600 7.700 olarak değişiyor gün içindeBende aynı ürünü sepete attım 7700 TL olarak gözüküyor?
Tamam teşekkür ederim.saat başı kontrol et 7.500 7.600 7.700 olarak değişiyor gün içinde
kendi normal fiytı yükselmiştir ondandır.Bende aynı ürünü sepete attım 7700 TL olarak gözüküyor?