O fiyata 11 Pro Max bulunurken 12 Mini alınmaz.Batarya kötü,ekran küçük.iPhone 12 Mini 2. El 15.000 Tl (Tr cihaz - Pil sağlığı %92) buldum. + Ve - yönleri nelerdir?
12 mini artıları: 1-Tek elle kullanım rahatlığı 2-Ekran kalitesinin iyi olması 3-Çok iyi kamera performansı sunması 4-Ömrü uzun olması (5,5-6 yıl) 12 mini eksileri 1-Ekran boyutu günümüz için yetersiz 2-Batarya performansı kötü 3-ikinci el piyasasında diğer iPhonelara göre değerinin düşük olması 4-Küçük kasa olduğu için yük altında iken aşırı ısınması Senin yerinde olsam 12 mini yerine ikinci el iPhone 11 Pro max alırdım.iPhone 12 Mini 2. El 15.000 Tl (Tr cihaz - Pil sağlığı %92) buldum. + Ve - yönleri nelerdir?
Veya 1212 mini artıları: 1-Tek elle kullanım rahatlığı 2-Ekran kalitesinin iyi olması 3-Çok iyi kamera performansı sunması 4-Ömrü uzun olması (5,5-6 yıl) 12 mini eksileri 1-Ekran boyutu günümüz için yetersiz 2-Batarya performansı kötü 3-ikinci el piyasasında diğer iPhonelara göre değerinin düşük olması 4-Küçük kasa olduğu için yük altında iken aşırı ısınması Senin yerinde olsam 12 mini yerine ikinci el iPhone 11 Pro max alırdım.
11 Pro Max varken alınmaz.11 Pro Max'in bataryası çok iyi.Veya 12
11 Pro max bataryada 12 yi rezil rüsva eder.Veya 12
Uzun vadede iki cihazda sorun çıkarmaz.Evet, belki uzun vadede çipten dolayı ve tasarım olarak düşünmüş olmalıyım.