AycanGkts
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
Her iki telefonu da kullandım, sorularınız varsa cevap verebilirim.
Şu anda iPhone 12 Pro kullanıyorum.şuan hangi telefonu kullanıyorsunuz 12 mini bataryası ekran süresi nasıl? telefonda oyun oynamayan biri için 12 mini batarya 1 günü çıkarır mı? (not; 5 yıl 4 aydır iphone 6s plus kullanıyorum yeni telefon alıcam iphone 11 ile iphone 12 mini arasındayım ekran boyutu önemli değil sadece ekran süresi ve batarya beni düşündürüyor)
anladım 12 mini eledim o zaman iphone 11 128 gb alacağım eğer bütçemi biraz daha arttırabilirsem iphone 12 128 gb alırım fakat 12 mini, 12 pro yada 12 pro max almam sadece 11 yada 12 ikisinden birini düşüneceğim. şuan iphone 11 128 gb alabiliyorum. 7.950 liraya 128 gb satılıyor. fakat iphone 12 128 gb 11.100 lira arada 3.150 lira fark var. 3.150 lira farka değer mi bilmiyorum. ama ben telefon alınca en az 5 sene kullanan biriyim şuan kullandığım 6s plus 5 yıl 4 aylık. o yüzden biraz daha düşünüp karar vericem.Şu anda iPhone 12 Pro kullanıyorum.
12 Mini batarya süresi bana iyi gelmedi.
PubG oynuyorum batarya süresi 12 Pro veya daha alt model X veya Xs bataryası daha uzun geldi bana.
Ben 11 de 12 mini de kullandım. Eğer oyun oynuyorsan 2 önemli faktör var 1. Batarya, 2. Ekran parlaklığı. Bu iki özellik xs veya 11,12 pro’larda cok başarılı.
butcen yeterse 12 pro al. Yetmezse temiz bir XS’i 12 Mini ye değişmem. Ama konu kamera ve çekimde 12’nin tüm serisi şahane. Umarim cevap yeterlidir. Sorular varsa alabilirim.
Xs alınır fakat 2 sene sonrta güncelleme bitiyor 12 mini varken alınmaz 12 mini bataryası evet düşük o zaman onun yerin 11 pro alınır.Yetmezse temiz bir XS’i 12 Mini ye değişmem.
12 Pro nun kamerasının gece performansı nasıl? 12 mini oyunsuz günü çıkarmaz mı?Her iki telefonu da kullandım, sorularınız varsa cevap verebilirim.
12 Mini oyun içinse elemen doğru hareket ama dediğim gibi foto video da 12 serisinin hepsi çok başarılı. Bütçeni zorlayıp 12 alacağına bütçeni çok zorlama 12 de oyunda 12 mini ile aynı durumda tek fark ekran büyük ! Parlaklık ondan da düşük ama pil mini den daha iyi. Madem 3-5 sene telefon değiştirmiyorsun bütçeni zorlamadan 11 pro almanı öneririm. Yine de çok zorlarsa 11 al. 11 ile 12 arasında sadece kamera farkı var. (sadece diyorum ama tabi farklı ince teknik detaylarda var ama senin için önemli olmadığı için üstten anlattım)anladım 12 mini eledim o zaman iphone 11 128 gb alacağım eğer bütçemi biraz daha arttırabilirsem iphone 12 128 gb alırım fakat 12 mini, 12 pro yada 12 pro max almam sadece 11 yada 12 ikisinden birini düşüneceğim. şuan iphone 11 128 gb alabiliyorum. 7.950 liraya 128 gb satılıyor. fakat iphone 12 128 gb 11.100 lira arada 3.150 lira fark var. 3.150 lira farka değer mi bilmiyorum. ama ben telefon alınca en az 5 sene kullanan biriyim şuan kullandığım 6s plus 5 yıl 4 aylık. o yüzden biraz daha düşünüp karar vericem.
Merhaba, 12 Pro gece performansı diğer alt modellere göre daha başarılı ama bu seride 12 Pro Max bi tık daha başarılı (her anlamda) fakat bilmeni isterim ki 12, 12 mini, 12 pro ve 12 pro Max kamera anlamında birebir özelliklere sahiptir. Anlaşılmayacak kadar mini çok mini farklılıklar var.12 Pro nun kamerasının gece performansı nasıl? 12 mini oyunsuz günü çıkarmaz mı?
Hocam yoğun kullanımda günü çıkartır.12 Pro batarya konusunda üzmez.12 Pro yoğun kullanımda oyun oynamadan bataryası 1 günü çıkarır mı? Ayrıca çok video izleyen birisiyim. Bu yüzden büyük ekran tercih ediyorum. 6.1 inçlik ekran bunun için yeterli mi?
12 pro her konuda güzel cihaz. Yoğun kullanım da oyun da oyna Video da izle. Üzmez. Ekran da orta büyüklükte tam ideal bir cihaz bence 12 pro12 Pro yoğun kullanımda oyun oynamadan bataryası 1 günü çıkarır mı? Ayrıca çok video izleyen birisiyim. Bu yüzden büyük ekran tercih ediyorum. 6.1 inçlik ekran bunun için yeterli mi?
iphone 7 ios 15 alıcakken xs nasıl 2 yıl sonra güncelleme almicakXs alınır fakat 2 sene sonrta güncelleme bitiyor 12 mini varken alınmaz 12 mini bataryası evet düşük o zaman onun yerin 11 pro alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu temiz kayıtlı bir cihaz.iPhone 11 Pro Max Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
iPhone 11 Pro Max mi arıyorsunuz? iPhone 11 Pro Max fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
iphone 7 ios 15 alıcakken xs nasıl 2 yıl sonra güncelleme almicak
arkadaşlar şu güncelleme konusuna açıklık getireyim istedim. iphone cihazlar 5 yıl güncelleme alıyor. en son hangi güncellemeye alacağını hesaplamakta çok basit. artık 1 yıl 3 yıl güncelleme alacak deyip kafa karıştırmaya gerek yok. herkes kendi cihazının en son hangi güncellemeyi alacağını hesaplaması çok basit. iphone cihazlar 5 yıl güncelleme alıyor dedim şimdi basit bir şekilde anlatacağımXs alınır fakat 2 sene sonrta güncelleme bitiyor 12 mini varken alınmaz 12 mini bataryası evet düşük o zaman onun yerin 11 pro alınır.