İphone 12 mi note20 ultra mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Iphne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Iphne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Herkese selamlar sevgiler arkadaşlar bildiğiniz üzere apple lansmanı oldu iphone bekledim ama tanıtılmadı. O yüzden şuan telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ? şu ana kadar hep iphone kullandım kamera, ısınma ve şarj sorunu tüm kullandığım iphonelarda yaşadım. Açıkçası iPhone den vazgeçemememin sebebi diğer telefonlardan korktuğum için beni ne beklediğini bilmediğimden, bildiğim yoldan ilerlemeyi tercih ediyorum sürekli. Çok uzattım ama anlaşılsın diye yazdım bu kadar. Görünen o ki iphone 12 daha gelmesi uzun sürebilir note20 ultrayı beğendim tavsiye edermisiniz? Yurtdışında yaşıyorum kullandığım şuan telefon xs max. Teşekkürler şimdiden.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Tanıtılmadan, özelliklerini bilmeden bir karşılaştırma yapmak doğru olmaz.

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Note 20 Ultra alabilirsin. Ben kullanıyorum. 120fpsde güç tüketimi biraz fazla onun dışında güzel cihaz. Dev ekranıyla sana sinema keyfi yaşatır. 12 çıkınca o zaman bakarsın

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,871
Bir yanda tanıtılan bir telefonla sadece sızıntılardan ibaret diğer telefon hakkında soru sormak mantık dışı.

Şu an kullandığın XS Max ise iPhone 12'yi beklemen en doğrusu.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Herkese selamlar sevgiler arkadaşlar bildiğiniz üzere apple lansmanı oldu iphone bekledim ama tanıtılmadı. O yüzden şuan telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ? şu ana kadar hep iphone kullandım kamera, ısınma ve şarj sorunu tüm kullandığım iphonelarda yaşadım. Açıkçası iPhone den vazgeçemememin sebebi diğer telefonlardan korktuğum için beni ne beklediğini bilmediğimden, bildiğim yoldan ilerlemeyi tercih ediyorum sürekli. Çok uzattım ama anlaşılsın diye yazdım bu kadar. Görünen o ki iphone 12 daha gelmesi uzun sürebilir note20 ultrayı beğendim tavsiye edermisiniz? Yurtdışında yaşıyorum kullandığım şuan telefon xs max. Teşekkürler şimdiden.
Öncelikle şu sorunun cevabını bul.İos mu? Android mi? Sosyal medya ağırlıklı kullanımın varsa İphone 12 senin için en mantıklı tercih olur,yok ben gündelik kullanımda kalemle çizim yapar,oyun oynarım diyorsan Note 20 ultra.Bu arada tercihin Note 20 ultra olacaksa Snapdragon 865 plus işlemcili bulmaya bak.İyi forumlar.

Iphne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tanıtılmadan, özelliklerini bilmeden bir karşılaştırma yapmak doğru olmaz.
Evet haklısınız ama telefonum sorunlu şuanda o yüzden değiştirmem gerek. Yoksa 1 sene daha en az xs max kullanıcaktım. Ayrıca burdaki operatörden indirim kodu geldi. O yüzden sizlere danışmak istedim. Cevap için sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle şu sorunun cevabını bul.İos mu? Android mi? Sosyal medya ağırlıklı kullanımın varsa İphone 12 senin için en mantıklı tercih olur,yok ben gündelik kullanımda kalemle çizim yapar,oyun oynarım diyorsan Note 20 ultra.Bu arada tercihin Note 20 ultra olacaksa Snapdragon 865 plus işlemcili bulmaya bak.İyi forumlar.
Teşekkürler bilgileriniz için.

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740
Note 20 ultra gerçekten de çok güzel telefon ama iphone 12 bekle ve özelliklerini karşılaştır sonra pişman olma, benim tercihim note 20 ultradan yana.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Note 20 Ultra'nın işlemcisi snapdragon ise almanı öneririm değilse 12 serisini bekle

Iphne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bir yanda tanıtılan bir telefonla sadece sızıntılardan ibaret diğer telefon hakkında soru sormak mantık dışı.

Şu an kullandığın XS Max ise iPhone 12'yi beklemen en doğrusu.
Teşekkürler cevabınız için ?
Note 20 Ultra'nın işlemcisi snapdragon ise almanı öneririm değilse 12 serisini bekle
teşekkür ederim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Note 20 ultra gerçekten de çok güzel telefon ama iphone 12 bekle ve özelliklerini karşılaştır sonra pişman olma, benim tercihim note 20 ultradan yana.
Teşekkür ederim ?

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,331
Tamamen Beklenti Konusu Aslında İOS Seviyorsan İphone Alıcaksın Android Seviyorsan Note 20 Ultra Alıcaksın Kullanıcıda Bitiyor İş İyi Forumlar Dilerim

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Ben Samsung'un Note serisine rakip bir model hiçbir markada göremiyorum. Note serisi özeldir. Eskiden Note modelleri donanımsal olarak da S serisinden farklı olurdu. Yani işlemcisi daha performanslı olurdu, RAM kapasitesi daha fazla falan olurdu ama Samsung şu an tek farkı Spen yaptı. Tabii Spen ile beraber Spen'e özel yazılımlarda oluyor. Açıkçası kalemi kullanmayacaksanız fazladan para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Haliyle Iphone 12'nin karşısına S serisi modeller geliyor. Bence kalemi kullanacaksanız zaten almanız gereken model belli, çünkü karşı tarafta kalemli model yok ama kaleme gerek yok derseniz de fazladan para vermeye ne gerek var? Tabii bu benim şahsi görüşüm. İkisi arasından her ne kadar daha Iphone 12 çıkmamış olsa da ben Note 20 Ultra'yı seçerdim. Android tarafını daha çok seviyorum. Siz İOS'u uzun süre kullanmışsınız, devam etmek isteyebilirsiniz, karar sizin.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
iPhone 12 daha çıkmadığı için Note 20 ile karşılaştırmak çok sağlıklı olmaz.