iPhone 12 ekran

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan H1lal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

H1lal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar.Ben iphone 11 ve ya 12 bunlardan birini almak istiyorum.Aradaki bariz farklar için 12 almak daha doğru gibi görünüyor.Amma aklıma takılan bir soru var.Iphone 12 serisinde ekran gecikmesi olduğu söyleniyor.Dün sdn 12 inceleme videosunu da izledim.14:10-dan itibaren anlatimda bu konunu söylüyor.Benim telefonu asıl alma maksadlarimdan biri pubg mobile oynamak turnuva scrim ve.s katılıyorum ve ekran gecikmesi olması hiç hoş bir durum olmazdı.Boyle bir durum olursada mecburen gidip 11 alacam.Onda böyle bir sorun yok galiba.Forumda iphone 12-de ekran gecikmesi hakkında detaylı bilgi veren biri olursa çok güzel olurdu.Bu arada forumda yeniyim konu açarken bir yanlış yapdıysam kusuruma bakmayın.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Merhabalar.Ben iphone 11 ve ya 12 bunlardan birini almak istiyorum.Aradaki bariz farklar için 12 almak daha doğru gibi görünüyor.Amma aklıma takılan bir soru var.Iphone 12 serisinde ekran gecikmesi olduğu söyleniyor.Dün sdn 12 inceleme videosunu da izledim.14:10-dan itibaren anlatimda bu konunu söylüyor.Benim telefonu asıl alma maksadlarimdan biri pubg mobile oynamak turnuva scrim ve.s katılıyorum ve ekran gecikmesi olması hiç hoş bir durum olmazdı.Boyle bir durum olursada mecburen gidip 11 alacam.Onda böyle bir sorun yok galiba.Forumda iphone 12-de ekran gecikmesi hakkında detaylı bilgi veren biri olursa çok güzel olurdu.Bu arada forumda yeniyim konu açarken bir yanlış yapdıysam kusuruma bakmayın.
Teknoloji biraz şans işi.Bahsettiğin sorun bütün İphone 12 lerde yok.Diyelim böyle bir sorunla yüzleştin.Apple servisi cihazı alıp sana sıfır ürün verir,seni asla mağdur etmez.İki cihaz arasında İphone 12 almanı tavsiye ederim.İphone 12 üst düzey kalite sunan çok iyi bir cihaz, İphone11 aynı Xr gibi özellikleri kısılmış,vasat(ortalama) kalite sunan bir cihaz.12 den Şaşma derim ama tercih senin.İyi forumlar.

Reaksiyon puanı
6,371
Bu biraz da şans içeriyor denilebilir. Yani sizin alacağınız cihazda bu olur mu olmaz mı bilemeyiz ama tahmin gerekirse de büyük ihtimalle olmayacaktır.

Çünkü bu tüm 12 modellerinde olan bir sorun değil. Böyle olsaydı ya geri çağırılırdı ya da yazılımsal denilip güncelleme ile düzeltilirdi. Siz 12 alın derim, oyun için soğutma gibi yenilikleri var. Ki diğer çoğu konuda da daha mutlu decektir.

H1lal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Umut Çelik iPhone 11 kullanıyor.

Ben iPhone 12'de iPhone 11'de kullanmıştım, bir gecikme hissetmemiştim.
Zaten normal kullanıcılardan hiç kimse böyle bir gecikme hiss etməmiş.Amma pubg oynayan bir kaç kişiden bunu duydum.Onun için iki cihaz arasında kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknoloji biraz şans işi.Bahsettiğin sorun bütün İphone 12 lerde yok.Diyelim böyle bir sorunla yüzleştin.Apple servisi cihazı alıp sana sıfır ürün verir,seni asla mağdur etmez.İki cihaz arasında İphone 12 almanı tavsiye ederim.İphone 12 üst düzey kalite sunan çok iyi bir cihaz, İphone11 aynı Xr gibi özellikleri kısılmış,vasat(ortalama) kalite sunan bir cihaz.12 den Şaşma derim ama tercih senin.İyi forumlar.
Tabi ki dogru söylüyorsunuz şans işi teknoloji.Konuda söylemeyi unutdum.Ben Azərbaycanda yaşıyorum.Ve burada bildigim kadarıyla böyle cihaz değişimi yapan Apple servis yok.(yanlış da biliyor ola bilirim).Aynen şimdiye kadar da amoled ekran kullandıktan sonra ips ekran hiç iyi olmayacak benim için.12-nin bariz üstün cihaz olduğunu biliyorum,söylediğim ekran konusu aklımı karıştırıyor yoksa 12-ni alacam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu biraz da şans içeriyor denilebilir. Yani sizin alacağınız cihazda bu olur mu olmaz mı bilemeyiz ama tahmin gerekirse de büyük ihtimalle olmayacaktır.

Çünkü bu tüm 12 modellerinde olan bir sorun değil. Böyle olsaydı ya geri çağırılırdı ya da yazılımsal denilip güncelleme ile düzeltilirdi. Siz 12 alın derim, oyun için soğutma gibi yenilikleri var. Ki diğer çoğu konuda da daha mutlu decektir.
Aynen ilk olarak bende öyle düşündüm ki böyle sorun olsa cihaz geri çağırılırdı.Zaten pubg oynayan kişiler hariç hiç kimseden duymadım böyle ekran sorunu.Ona takıldım kaldım.Sorun olmadığına tam emin olsam 12 alacam cihazda yenilik çok çünki.

Son düzenleme:

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,458

İphone 12 almanızı tavsiye ediyorum :)

Reaksiyon puanı
104
A12-A13-A14 çiplerinde eğer video kurgulama,montaj ve aktarma işlemleri yapmayacaksanız neredeyse fark yok diyebilirim. Hız ve performans olarak büyük bir fark hissedemezsiniz. Benchmark gibi uygulamalarda sayısal veriler değişkenlik gösterir. Ama gündelik kullanıma ne kadar fayda sağlar orası meçhul.