Hangi video o özelden atar mısın?Selam Youtube da bazı videolarda iphobe 12 nin oyun performansının çok düşük olduğu yazıyor.Iphone 11 almayı düşünüyordum ama ekran çözünürlüğü yüzünden vazgeçtim.Iphobe 12 alınır mı?
Alınır tabii ki.Iphobe 12 alınır mı?
Alınır niye alınmasın.Para varsa 11 yerine 12 almak bence doğru bir tercih olur.Selam Youtube da bazı videolarda iphobe 12 nin oyun performansının çok düşük olduğu yazıyor.Iphone 11 almayı düşünüyordum ama ekran çözünürlüğü yüzünden vazgeçtim.Iphobe 12 alınır mı?
Samsung'un reklamını yapan kanalsa inanmayın hocam. 12 serisi (Mini de Pro Max de hepsi) şu an piyasada en performanslı cihazlar.Selam Youtube da bazı videolarda iphobe 12 nin oyun performansının çok düşük olduğu yazıyor.Iphone 11 almayı düşünüyordum ama ekran çözünürlüğü yüzünden vazgeçtim.Iphobe 12 alınır mı?
Iphone 12'de mobil dünyasının en güçlü işlemcisi bulunmakta. Versus gibi bir yer herhalde baktığınız yer.Selam Youtube da bazı videolarda iphobe 12 nin oyun performansının çok düşük olduğu yazıyor.Iphone 11 almayı düşünüyordum ama ekran çözünürlüğü yüzünden vazgeçtim.Iphobe 12 alınır mı?