niklausmikaelson
Öğrenci
Evet dostlar iphone 11 den XS e geçicem üzerine 700₺ gibi bir fark vericez ekran kalitesi ve kasa kalitesi kafamı kurcalıyor sizce geçmeye değer mi dostlar ?
Geçmeye değer.iPhone 11 tuğla gibi tasarımı,720p çözünürlüğe sahip leş ekranıyla iphone kalitesine yakışmayan bi cihaz.Xs belki bataryada mutlu etmeyebilir,batarya dışında bi çok konuda sizi mutlu edicek bi cihaz.Evet dostlar iphone 11 den XS e geçicem üzerine 700₺ gibi bir fark vericez ekran kalitesi ve kasa kalitesi kafamı kurcalıyor sizce geçmeye değer mi dostlar ?
Tek fark ekran kalitesi olacak diye düşünüyorum(kompakt olmasını sevip sevmemen sana bağlı)Evet dostlar iphone 11 den XS e geçicem üzerine 700₺ gibi bir fark vericez ekran kalitesi ve kasa kalitesi kafamı kurcalıyor sizce geçmeye değer mi dostlar ?
Xs in sadece tasarımı ve ekranı daha iyi geriye kalan herşeyde iphone 11 daha iyi. Bence geçilmez.Evet dostlar iphone 11 den XS e geçicem üzerine 700₺ gibi bir fark vericez ekran kalitesi ve kasa kalitesi kafamı kurcalıyor sizce geçmeye değer mi dostlar ?
11 den xs e geçmenin iki kaybı olur.1-ön kamera 4k 60 fps 2-batarya gece modunu App storedan neuralcam uygulaması ile halledebilir.Forumdakilerin göklere çıkardığı ultra geniş açıyı panoroma modu ile halledebilir.Stabilizasyon olarak xs de en az 11 kadar başarılı.Saydığım iki unsur dışìnda söylediklerine katılmıyor,xs in daha iyi cihaz olduğunu düşünüyorum.Tek fark ekran kalitesi olacak diye düşünüyorum(kompakt olmasını sevip sevmemen sana bağlı)
Kasa kalitesi de bence çok fark yaratmıyor. Sadece çizilmeye daha dayanıklı diye biliyorum ama kılıf kullanıyorsan sorun olmaz. Kullanmıyorsan dediğim gibi bazı şeylere çelik dayanıklı
Kaybedeceğin şeyler ise fazla ve önemli olabilir. Kamerada gece modu olmayacak,videoda stabilizasyon azalacak,performansta batarya verimliliği azalacak(birde 1 yıl daha az güncelleme alacaksın) ve batarya ömründe büyük düşüş yaşayabilirsin.
Bunlar sana sorun yaratmıyorsa geçebilirsin ama arkadaşın dediği gibi xs’e fazla verme. 11 daha pahalı ve daha güncel bir cihaz.
Uygulama ile yapılıyorsa iyiymiş. Gece modu olan telefondan olmayana ve onun için 35₺‘lik uygulama satın alması bana kötü bir his gibi gelse de bu olanak iyi olmuş. Onu geçeyim o zaman.11 den xs e geçmenin iki kaybı olur.1-ön kamera 4k 60 fps 2-batarya gece modunu App storedan neuralcam uygulaması ile halledebilir.Forumdakilerin göklere çıkardığı ultra geniş açıyı panoroma modu ile halledebilir.Stabilizasyon olarak xs de en az 11 kadar başarılı.Saydığım iki unsur dışìnda söylediklerine katılmıyor,xs in daha iyi cihaz olduğunu düşünüyorum.
Evet dostlar iphone 11 den XS e geçicem üzerine 700₺ gibi bir fark vericez ekran kalitesi ve kasa kalitesi kafamı kurcalıyor sizce geçmeye değer mi dostlar ?
Daha iyi bir tasarım ve OLED ekran deneyimi istiyorsan tabiki değerEvet dostlar iphone 11 den XS e geçicem üzerine 700₺ gibi bir fark vericez ekran kalitesi ve kasa kalitesi kafamı kurcalıyor sizce geçmeye değer mi dostlar ?
Öyle bir hata yapma derim.Evet dostlar iphone 11 den XS e geçicem üzerine 700₺ gibi bir fark vericez ekran kalitesi ve kasa kalitesi kafamı kurcalıyor sizce geçmeye değer mi dostlar ?