kerem3434
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
İphone 11'ün 64gb ile 128gb arasında bir özellik farkı var mı? Yoksa sadece depolama farkı mı mevcut
Herhangi bir cihazın aynı modelinde depolama farkı donanım farkı oluşturmaz.Aynı donanıma sahip cihazlar.İphone 11'ün 64gb ile 128gb arasında bir özellik farkı var mı? Yoksa sadece depolama farkı mı mevcut
13 Pro’da öyle değil. ?Herhangi bir cihazın aynı modelinde depolama farkı donanım farkı oluşturmaz.Aynı donanıma sahip cihazlar.
ProRes için mi?13 Pro’da öyle değil. ?
Evet.ProRes için mi?
Aslında benim için o donanıma girmiyor.Ben CPU-RAM vs. bahsetmiştim ?Evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon. O yazılımla alakalıydı. Sorry.
O bir iPad Pro’da var zannedersem.Aslında benim için o donanıma girmiyor.Ben CPU-RAM vs. bahsetmiştim ?
Sadece depolama farkı var.İphone 11'ün 64gb ile 128gb arasında bir özellik farkı var mı? Yoksa sadece depolama farkı mı mevcut
ama 64gb yerine 128 alsa saha iyi oyun oynamayı vb düşünüyorsa.Sadece depolama farkı var.
infinix te oluor mesala hot 10 play 32gb de mtk g25 var 64gb olanında mtk g35 varHerhangi bir cihazın aynı modelinde depolama farkı donanım farkı oluşturmaz.Aynı donanıma sahip cihazlar.
Genellikten bahsettim.İnfinix gibi bir markanın ismini bile ağzıma almam.infinix te oluor mesala hot 10 play 32gb de mtk g25 var 64gb olanında mtk g35 var
Bu arada ikisindede G35 var.32'de 3.64'de 4 GB RAM var diye biliyorum.Genellikten bahsettim.İnfinix gibi bir markanın ismini bile ağzıma almam.