Sercan-2121
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
İphone 11 alıcam çerçeveleri fazla göze batmasın diye hangi rengi almalıyım ama şık olsun
Çerçeveler göze batmasın diyorsan en mantıklı renk siyah olur.İphone 11 alıcam çerçeveleri fazla göze batmasın diye hangi rengi almalıyım ama şık olsun
İphone 11 alıcam çerçeveleri fazla göze batmasın diye hangi rengi almalıyım ama şık olsun
Bencede en güzeli yeşil rengi.Nane rengini öneririm.
İphone 11'in ekranı içine siniyormu ? Kesin almaya karar verdin mi yani ?İphone 11 alıcam çerçeveleri fazla göze batmasın diye hangi rengi almalıyım ama şık olsun
3 aydır kullanıyorum. Arkadaşta XS var onla yan yana gelince çerçeveleri fark ediyorsun birde amoled ekrandaki siyahı. Onun dışında günlük kullanımda açıkçası ses olsun, ekran olsun gayet başarılı bence.İphone 11'in ekranı içine siniyormu ? Kesin almaya karar verdin mi yani ?
Youtube yada netflixde durum nasıl peki ?3 aydır kullanıyorum. Arkadaşta XS var onla yan yana gelince çerçeveleri fark ediyorsun birde amoled ekrandaki siyahı. Onun dışında günlük kullanımda açıkçası ses olsun, ekran olsun gayet başarılı bence.
Kırmızıya bayağı yükseldim.Bence siyah rengini almalısın
Bilemiyorumİphone 11'in ekranı içine siniyormu ? Kesin almaya karar verdin mi yani ?
Bence bir sıkıntı yok gayet canlı veriyor renkleri gözüme batan birşey yok ekrandaYoutube yada netflixde durum nasıl peki ?
çerçevelerin göze batmaması için siyah rengi tercih etmen daha mantıklı olucaktır.İphone 11 alıcam çerçeveleri fazla göze batmasın diye hangi rengi almalıyım ama şık olsun
çerçeve hepsinde aynı olduğu için değişmez ben kırmızı kullanıyorumİphone 11 alıcam çerçeveleri fazla göze batmasın diye hangi rengi almalıyım ama şık olsun