Telefonda sorun varsa geçilir eğer telefonunuz sağlamsa gerek yok.Mi 9 var iphone 11 alsammi diye dusunuyorum cok kararsizim
Mi 9 var iphone 11 alsammi diye dusunuyorum cok kararsizim
Aklından bile geçirme elindeki Mİ9 halen çok iyi bir telefon ondan İPhone 11'e geçmek gereksiz israf olur değmez yani bence Mİ9 cortlayana kadar kullanMi 9 var iphone 11 alsammi diye dusunuyorum cok kararsizim
yan çerçeveleri de çok kalın be hocam pro da ise çentik çok rahatsız ediyorİphone 11 kulanıcısıyım güzel bi telefon ama benim tavsiyem maddi imkan varsa kesinlikle pro
Eğer 11 e yetiyorsa kesinlike 11. Android ile boşa kendini yıpratma hız konusunda piyasadaki hiç bir telefon 11 i geçemez.
O çentik benim çok hoşuma gidiyor kendine has özgün bi tasarım benim açımdan. 11 dediğin gibi çerçeve kalın telefonda kalın o yönden rahatsız edici gerisi 10/10yan çerçeveleri de çok kalın be hocam pro da ise çentik çok rahatsız ediyor
Telefonda sorun yoksa geçmek pek ye mantıklı değil. İphone düşünüyorsan yeni serisini bekle derimMi 9 var iphone 11 alsammi diye dusunuyorum cok kararsizim
Aslında çentik ilk Essential Phone'da ortaya çıktı daha sonra İPhone X ile hayatımıza girdiO çentik benim çok hoşuma gidiyor kendine has özgün bi tasarım benim açımdan. 11 dediğin gibi çerçeve kalın telefonda kalın o yönden rahatsız edici gerisi 10/10
iPhone 11 oneririrm islemci donanim olarak mi 9 dan öndeMi 9 var iphone 11 alsammi diye dusunuyorum cok kararsizim
Niye ki?Geçilmez
Neyse parası çoksa geçsin ne diyeyimNiye ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçilebilir, hatalı bir karar olmaz.
Mi 9 var iphone 11 alsammi diye dusunuyorum cok kararsizim