Öğrenciyim sence ne kadar dikkatli kullanabilirim ? Çok oyun oynayıp video izliyorum hatta 3-4 kere düştü ona rağmen şarj sorunu yaşamadım 3 senedir zaten öğrenci olduğum için inat da ettim hani bir sıkıntı göremiyorum ? Halam 6 senelik iPhone 5S kullanıyor ve işinde telefon mecbur olduğu içni arama felan filan inanılmaz yoğun kullanıyor üstüne video izliyor ona rağmen 1 kere bataryasını değiştirmedi evet şarjı çok gidiyor ama değiştirirse eminim düzeltecektir. Şimdi sizin gibi 3000 den fazla vermem düşüncesiyle giderseniz buyurun gidin ama iPhone telefonu insan dışı kullanırsanız her türlü telefon bozulur sadece iPhone değil ama iPhone da ister yoğun kullanımda isterse normal kullanımda telefonun sunduğu kalite neticesinde en son güncellemesini alana kadar performans kaybı çok az oluyor peki sok güncellemeden sonra telefon kaldır at olmuyor sadece performans her sene azar azar düşüyor ta ki 7-8 sene olana kadar artık ondan sonra zaten hangi telefon olursa olsun artık beni değiştir diyor.İyi güzel söylüyorsunuz benim halam kullanıyor ninem kullanıyor diye. Ama O insana S3 mini'de versen kullanır bozmadan kırmadan. Ben yüzde 90'lık kısımdan bahsediyom. Telefonları aktif kullanan insanlar için.
Benim Çevremde Iphone alanlar 2 yıl anca dayanabiliyor. İnatla devam edecem diyenler elinde kablo ile gezmek zorunda kalıyor. Şarj yetmiyor yarı yolda bırakıyor flan.
O kadar para vermektense yarı fiyatına bir model al keyfine bak diğer 3000 TL parayıde keyfince harca kış tatiline flan git. 2 yıl sonra gene değiştirirsin telefonu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yarı fiyatına al gerisini gezmeye tozmaya ayırmak güzel düşünce ama bu telefonun yarısını alıp 3000’e tatil gidip kötü fotoğraf çekmektense 4000-5000 veririm uzun yıllar kullanırım. Zaten buna para verecek adamın parası çoktur. Ben de 3000’e tatile gitmedim bu telefonu alıp üstüne 1 hafta 10bin TL lik tatile gittim telefonla bir sürü anı biriktirdim şimdi 15binlil tatile gidip net bile olmayan fotolarla anımı korumak istemem