iPhone 11 vs Xs

KaanCan0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar yeni telefon alacağım ama sizce xs mi daha mantıklı yoksa 11 mi ?

Kutto

Asistan
Reaksiyon puanı
121
Tasarım olarak XS modeli daha hoş duruyor fakat işlemci yapısından düşünürsek 11 alınabilir.

reisemre57

Doçent
Reaksiyon puanı
307
yani bu 11 vs xs kıyaslamasına cevap vermekten bıktım artık.abi bana şu 11 in pil dışında farkedilir derecede önde olduğu bir özellik söyleyin. her konuda xs öndeyken neden bu konuyu açarsınızki. 11 de a13 var. zaten a12 ile a13 günlük kullanımda hiç farkedilmiyor. ben bunu bir xs kullanıcısı olarak diyorum. babamda iphone 11 var. bu yüzden hep karşılaştırma imkanım var. bu arada gece modu diyenler olacak , onuda söyleyim. xs e neural cam uygulamasını yüklersen 11 kadar iyi gece fotosu çekiyor. yani xs?

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
6,371
Özelliklere bakılırsa 11. Ama depolama alanı ki o çok büyük ve önemli bir şey, Xs. Ama şahsen 11 öneririm. Bu fiyata çok alınmasa da, eskiden Xs önersem de artık 11'in daha iyi olduğunu düşünüyorum.

mahmudyildiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
iphone 11 de a13 işlemci varken gidipte a12 işlemciyi almak akıl kârı değil.. Karşılaştırma yapmak bile mantıksız

egee358

Asistan
Reaksiyon puanı
119
yani bu 11 vs xs kıyaslamasına cevap vermekten bıktım artık.abi bana şu 11 in pil dışında farkedilir derecede önde olduğu bir özellik söyleyin. her konuda xs öndeyken neden bu konuyu açarsınızki. 11 de a13 var. zaten a12 ile a13 günlük kullanımda hiç farkedilmiyor. ben bunu bir xs kullanıcısı olarak diyorum. babamda iphone 11 var. bu yüzden hep karşılaştırma imkanım var. bu arada gece modu diyenler olacak , onuda söyleyim. xs e neural cam uygulamasını yüklersen 11 kadar iyi gece fotosu çekiyor. yani xs?
11in tek iyi olduğu konu geniş açı ve 1 sene daha güncelleme burda youtubedan kamera karşılaştırmalarını incelemeyen zatlar gelmiş burda iphone 11 diye tutturuyor iphone xs sadece tasarımı için bile alınır (tasarım biraz şahsi fikrim ama)
Mesaj otomatik birleştirildi:

iphone 11 de a13 işlemci varken gidipte a12 işlemciyi almak akıl kârı değil.. Karşılaştırma yapmak bile mantıksız
İşlemcilerinin tek farkı +1 sene güncelleme ve pubgde en yüksek ayarlarda 6 7 fps fark (ki pubg oynayan adam aklı varsa en yüksek aysrda oynamaz hem şarjı hızlı biter hem en fazla 40 fps alabilir)