Da neye kayıt edilmiş. Yasadışı yöntemlerle.Turan Gsm de hangi yurtdışı cihazı alırsan al imei kaydı var.Bidaha 2000 TL vermiyorsun.
Turan gsm de çalışıp çalışmadığınızdan şüphe etmeye başladım. ?
Da neye kayıt edilmiş. Yasadışı yöntemlerle.Turan Gsm de hangi yurtdışı cihazı alırsan al imei kaydı var.Bidaha 2000 TL vermiyorsun.
Bunların internette ilanını gördüm.Orda ne yazıyorsa bende burada ondan bahsediyorum.Da neye kayıt edilmiş. Yasadışı yöntemlerle.
Turan gsm de çalışıp çalışmadığınızdan şüphe etmeye başladım. ?
Ama her yazana da güven olmuyor.Bunların internette ilanını gördüm.Orda ne yazıyorsa bende burada ondan bahsediyorum.
Kesin alırım öyle bir iddam yok.Oneplus 8 Pro ve 8t iki cihazda hoşuma gidiyor ama garantide önemli.Gider konuşurum garanti konusunda onların bana sundukları kafama yatarsa alırım yatmazsa almam.Ama her yazana da güven olmuyor.
Ben de çok beğeniyorum o 2 cihazı. Ama işte garanti önemli. Alırsanız da güzel bir deneyim yazısı bekleriz.Kesin alırım öyle bir iddam yok.Oneplus 8 Pro ve 8t iki cihazda hoşuma gidiyor ama garantide önemli.Gider konuşurum garanti konusunda onların bana sundukları kafama yatarsa alırım yatmazsa almam.