Iphone 11 renk seçeneyi

Hangi renk

• Beyaz

Kullanılan: 2 10.0%
  • Kırmızı

Kullanılan: 11 55.0%
  • Siyah

Kullanılan: 7 35.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Reaksiyon puanı
45
Arkadaşlar uzun zamandır telefon araştırıyorum yeni çıkan modellere de bakayım dedim kararımı ıphone 11 128 GB olarak verdim tabi yine note serisinin ucuz modelini bekliyecem bir de ona bakayım hem de nakit eksiğini kapatırım bu arada. Şimdi hangi renk sizce oyunlara göre karar verecem. Ben istediğim rengi anket olarak paylaşayım daha önce uzay grisi gold kullandım

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Arkadaşlar uzun zamandır telefon araştırıyorum yeni çıkan modellere de bakayım dedim kararımı ıphone 11 128 GB olarak verdim tabi yine note serisinin ucuz modelini bekliyecem bir de ona bakayım hem de nakit eksiğini kapatırım bu arada. Şimdi hangi renk sizce oyunlara göre karar verecem. Ben istediğim rengi anket olarak paylaşayım daha önce uzay grisi gold kullandım
Yeşil alabilirsin

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,456

Mercan rengi olsaydı güzel olurdu, Ama kırmızı da yakışıyor :)

Reaksiyon puanı
45

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Peki son birşey soracam hocam bu durum android ya da S10 için de geçerlimi
s10plus var babamda iphone kadar olmasa da hızlı ama zifiri karanlıkta mesela iphone parlaklıkla uğraşmadan hemen açıyor. ama samsung parlaklık sonuna kadar açıyor öyle tanımaya çalışıyor hem rahatsız edici hem de yavaş olabiliyor

Reaksiyon puanı
45
s10plus var babamda iphone kadar olmasa da hızlı ama zifiri karanlıkta mesela iphone parlaklıkla uğraşmadan hemen açıyor. ama samsung parlaklık sonuna kadar açıyor öyle tanımaya çalışıyor hem rahatsız edici hem de yavaş olabiliyor
Çok sevindim başkan bende iki cihaz arasında kaldım yani ıphone 11 ile S10 plus arasında 11 alırsam 128 GB tabi fiyatı biraz pahalı uzun dönem kullanmak istiyorum

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Seçeneklere yeşil rengi eklememişsin ama ben yine de aykırı ve hoş göründüğü için yeşil rengi tercih ederdim.

exallos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Seçeneği yazamayan insanlar iphone 11 alıyor.