iPhone 11 mi, S20 Plus mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan whyXdep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

whyXdep

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar iPhone 11 almayı düşünüyorum da s20plus da iyi sizce hangisini tercih etmeliyim

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Ben ikisini de almaz OnePlus 8 alırdım.

alizone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
kardeşim sen ne yapmak istiyorsun yani telefondan ne istiyorsun iki tarafında belli başlı güzellikleri var.Örnek vereyim youtube da reklam izlemek istemiyorsan premium almam diyorsan android cihazlarda youtube vanced var . veya stabil olması güncel kalması her yeni çıkan sürümde yenilikler yeni özellikler görmek istiyorsan ve birde ağırlıklı instagram sosyal medya ve kamera kullanımın varsa benim düşüncem ios bir cihaz almandan yana olur. Ama serbestlik ararsan ben herşeyi kendime göre ayarlamak isterim apk kulanırım dersen android bir cihaz kullanman senin için rahatlık bakımından daha iyi olur. Ben şahsen ios a yakın bir zamanda geçeceğim.
Arkadaşlar iPhone 11 almayı düşünüyorum da s20plus da iyi sizce hangisini tercih etmeliyim

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Sana kalmış. İkisi de güzel cihaz.

whyXdep

Asistan
Reaksiyon puanı
91
kardeşim sen ne yapmak istiyorsun yani telefondan ne istiyorsun iki tarafında belli başlı güzellikleri var.Örnek vereyim youtube da reklam izlemek istemiyorsan premium almam diyorsan android cihazlarda youtube vanced var . veya stabil olması güncel kalması her yeni çıkan sürümde yenilikler yeni özellikler görmek istiyorsan ve birde ağırlıklı instagram sosyal medya ve kamera kullanımın varsa benim düşüncem ios bir cihaz almandan yana olur. Ama serbestlik ararsan ben herşeyi kendime göre ayarlamak isterim apk kulanırım dersen android bir cihaz kullanman senin için rahatlık bakımından daha iyi olur. Ben şahsen ios a yakın bir zamanda geçeceğim.
Hmm düşüneyim ama bilmiyorum içimde hep bı iPhone istiyorum ama kararsızım

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
İkinci el takıntın varsa,Sosyal medyada instagram storiese video atıyorsan iPhone 11;ikinci el umurumda değil,instagram storiese video değil fotoğraf atarım,5 yıl performans ve genel olarak çok iyi bir kalite istiyorsan S20 plus almanı tavsiye ederim.