reisemre57
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 307
yerinde olsam xs max alırdım. seni iphone 11 den daha mutlu eder.Ben olsam iPhone 11 alırdım.
yerinde olsam xs max alırdım. seni iphone 11 den daha mutlu eder.Ben olsam iPhone 11 alırdım.
iphone 11 pro max alacağım gibi duruyor hocam iphonodo nun videolarını da izledim bu telefon bariz daha iyi kamera olarak, 64 alınabilir seviyede fiyat olarak ama 256 gb uçurmuşşlar 13 küsür , 64 lük alıp pcye stoklarım artık birde 4k video felan çekmeyi düşünmüyorum normal fhd aslan gibi çeksin yeter 11.399 tlye var şuan 64lük olanı midnight green alacağım sanırımYanıldığınız bir nokta var İphone 11 ekran kalitesi çok kötü değil daha önceden Superamolod kullandıysanız kalite farkını anlamış olabilirsiniz.
Ancak bu zamana kadar İpad veya İpad pro kullanan kimsenin İphone ekranlarına kötü dediğini görmedim duymadım.
İphone 11 Pro ve Pro MAx da kullanılan ekran teknolojisi farklı İphone 11 de kullanılan ekran teknolojisi farklı uygun fiyatlara karşımıza çıkarılması adına bir çok özellikten kısıldı malzeme kalitesine kadar.
Youtube de bazı videolar var ona denk gelmemişsiniz anladığım kadarı ile bunun için İphonedo izlemenizi öneririm.
Ekran hakkında daha detaylı bilgi vermiş, izlemenizi tavsiye ederim.
Son olarak İphone 11 Pro Max kullanıyorum 256GB modelini gayet memnunum, Sormuş olduğunuz son soruya vereceğim yanıt 64 yeterli olmayabilir.
Bana bu zamana kadar yetmedi Xs Max 256 GB ve S9+ 128 GB kullanıyordum İphone 11 Pro Max dan önce.
iphone 11 pro max alacağım gibi duruyor hocam iphonodo nun videolarını da izledim bu telefon bariz daha iyi kamera olarak, 64 alınabilir seviyede fiyat olarak ama 256 gb uçurmuşşlar 13 küsür , 64 lük alıp pcye stoklarım artık birde 4k video felan çekmeyi düşünmüyorum normal fhd aslan gibi çeksin yeter 11.399 tlye var şuan 64lük olanı midnight green alacağım sanırım