IPHONE 11 Kılıf Ve Ekran Koruyucu

Memojjj123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar IPHONE 11 Yeşil Telefonuma Apple'ın yeni çıkardığı yeşil tonundaki lansman kılıfını satın almayı düşünüyorum fiyatı abartı geldi sizce değermi bir fark ortaya çıkartırma diğerlerine göre kalite olarak birde hangi ekran koruyucuyu önerirsiniz ?

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Ben siyahı kullanıyorum. Bildiğin silikon kılıf. Silikon kılıf daha önce kullanmadıysan ele hissiyatı güzel ama çok dezavantajı var. Bence o fiyata değmez. Daha uyguna daha iyi spigen modelleri alınır

Memojjj123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arka görüntüsü çok hoş yani orjinalliğini bozmuyor spigen kılıfları gözüme yapmacık geliyor şeffafda kaba duruyor sanki

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Arka görüntüsü çok hoş yani orjinalliğini bozmuyor spigen kılıfları gözüme yapmacık geliyor şeffafda kaba duruyor sanki
Spigenin de silikonu var yarı fiyatına. Sadece Apple logosu yok. Ya da caseology'nin silikon kılıfına da bakabilirsiniz

Memojjj123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki ekran koruyucu olarak öneriniz varmı çok seçenek var kullandığınızdan memnunmusunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

1589154289731.png

Şu uyum çok hoşuma gitti açıkçası logoyla uyumu falan bu ayarda aradım bulamadım varsa sizlerin gördüğü internette paylaşırmısınız

birde bahsettiğiniz dezavantajlar nelerdir

Son düzenleme:

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Peki ekran koruyucu olarak öneriniz varmı çok seçenek var kullandığınızdan memnunmusunuz

Ekli dosyayı görüntüle 98150
Şu uyum çok hoşuma gitti açıkçası logoyla uyumu falan bu ayarda aradım bulamadım varsa sizlerin gördüğü internette paylaşırmısınız

birde bahsettiğiniz dezavantajlar nelerdir
İlk aldığınızda özellikle çok toz tutuyor aşırı. Cebe yapışıyor bazen. Çıkarmak dert oluyor. Fiyatına göre üst düzey bir koruması da yok. Ben ekran koruyucusunu bir telefoncuda taktırmıştım. Full ekran.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
İyi akşamlar IPHONE 11 Yeşil Telefonuma Apple'ın yeni çıkardığı yeşil tonundaki lansman kılıfını satın almayı düşünüyorum fiyatı abartı geldi sizce değermi bir fark ortaya çıkartırma diğerlerine göre kalite olarak birde hangi ekran koruyucuyu önerirsiniz ?
O fiyata o kılıf değmez. Onun yerine Spigenin kılıflarını alabilirsiniz. Ekran koruyucu olarak full ekran bir kılıf telefonunuzu çok güzel bir şekilde koruyor ve fiyatına değiyor.