teşekkür ederim ?Bu ürünü önerebilirim.
![]()
iPhone 11 Kılıf, Spigen Ultra Hybrid S | Spigen
iPhone 11 Kılıf, Spigen Ultra Hybrid S ücretsiz kargo, 2 yıl garanti, kredi kartına taksit seçenekleri ve Spigen Türkiye güvencesi ile sizleri bekliyor...www.spigen.com.tr
Rica ederimteşekkür ederim ?
Spigen'de şeffaf olanda stok bitmiş eğer kısa zamanda yenilenmezse Buff olanı alacağım sanırım. Teşekkür ederim ?Mod'umun paylaştığını kesinlikle öneriyorum ben de bir "Spigen" kullanıcısıyım yıllardır yok böyle bir teknoloji Bana mısın demiyor ayrıca çok keyif veriyor kullanımda tabi ki modellere göre değişiryor onun dışında diğer mükemmel alternatif olarak Buff'u öneriyorum : Link
Bu modele de bakabilirsiniz.Spigen'de şeffaf olanda stok bitmiş eğer kısa zamanda yenilenmezse Buff olanı alacağım sanırım. Teşekkür ederim ?
Şeffaf değil de Armor tarzında modellerde çok güzel çok karizmatik oluyor ayrıca para , kredi karti vb kullanabiliyorsun tabi ki karar , seçim senin örnek olarak : LinkSpigen'de şeffaf olanda stok bitmiş eğer kısa zamanda yenilenmezse Buff olanı alacağım sanırım. Teşekkür ederim ?
Spigenin her türlü kılıfını öneririm size. Çok şık duruyorlar ve telefonu güzel bir şekilde koruyorlar.aşırı aşırı sakar bir insan olduğum için telefonu çok iyi koruyacak ama aşırı kaba durmayan bir kılıf arıyorum. Öneriniz var mı acaba?
Not: telefonun rengi mor