iphone 11 kılıf önerisi

bluemouse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
aşırı aşırı sakar bir insan olduğum için telefonu çok iyi koruyacak ama aşırı kaba durmayan bir kılıf arıyorum. Öneriniz var mı acaba?
Not: telefonun rengi mor

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Mod'umun paylaştığını kesinlikle öneriyorum ben de bir "Spigen" kullanıcısıyım yıllardır yok böyle bir teknoloji Bana mısın demiyor ayrıca çok keyif veriyor kullanımda tabi ki modellere göre değişiryor onun dışında diğer mükemmel alternatif olarak Buff'u öneriyorum : Link

bluemouse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Mod'umun paylaştığını kesinlikle öneriyorum ben de bir "Spigen" kullanıcısıyım yıllardır yok böyle bir teknoloji Bana mısın demiyor ayrıca çok keyif veriyor kullanımda tabi ki modellere göre değişiryor onun dışında diğer mükemmel alternatif olarak Buff'u öneriyorum : Link
Spigen'de şeffaf olanda stok bitmiş eğer kısa zamanda yenilenmezse Buff olanı alacağım sanırım. Teşekkür ederim ?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Benim gibi daha hareketli kılıfları seviyorsanız bakmaya değer.

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Spigen'de şeffaf olanda stok bitmiş eğer kısa zamanda yenilenmezse Buff olanı alacağım sanırım. Teşekkür ederim ?
Şeffaf değil de Armor tarzında modellerde çok güzel çok karizmatik oluyor ayrıca para , kredi karti vb kullanabiliyorsun tabi ki karar , seçim senin örnek olarak : Link

Reaksiyon puanı
6,371
Kılıfın da önerisi oluyor mu?
Neyse Spigen kılıflara bakın en kalitelisi hep Spigen oluyor.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
aşırı aşırı sakar bir insan olduğum için telefonu çok iyi koruyacak ama aşırı kaba durmayan bir kılıf arıyorum. Öneriniz var mı acaba?
Not: telefonun rengi mor
Spigenin her türlü kılıfını öneririm size. Çok şık duruyorlar ve telefonu güzel bir şekilde koruyorlar.