iPhone 11 flaşın 1 tanesi çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan frotex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

frotex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
iPhone 11 de altta bulunan flaşın çalışmadığını fark ettim. Ayrıca flaşı açınca arka camın kenarlarından ışık sızması yapıyor. Bahsettiğim şeyler normal mi? (Işık sızdırdığı fotoğrafı paylaşamadım.)
IMG_1736.JPG

Idestek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
64

Kılıfı, aksesuarı veya filmi çıkarıp test etme​

1. Kamerayı veya flaşı engelleyebilecek ya da kameranın yakınında mıknatıslanmaya neden olabilecek her türlü kılıfı, aksesuarı veya filmi çıkarın.
  2. Fotoğraf çekmeyi deneyerek kamerayı test edin.
  3. LED flaşı test edin:
    1. iPhone'unuzun Denetim Merkezi'nde veya iPad'inizin Denetim Merkezi'nde el fenerini açmayı deneyin. Denetim Merkezi'ne gitmek için iPhone X veya sonraki modellerde ya da iPad'de parmağınızı ekranın sağ üst köşesinden aşağı doğru kaydırın. iPhone 8 veya önceki modellerde ise herhangi bir ekranın alt kenarından yukarı doğru kaydırın.
    2. El Feneri düğmesine
      El Feneri simgesi
      dokunun.
Flaş bazen çalışıyorsa farklı bir ayar seçmek için Kamera uygulamasını açın ve flaş düğmesine
dokunun.

Apple Destek bölümüne ulaşma​

Kamera veya flaş hâlâ düzgün çalışmıyorsa servis seçeneklerini görüşmek üzere Apple Destek bölümüne ulaşın.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959

frotex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Normal hocam. Tek model mevcut.
Başka forumda sorduğum zaman alt ve üstündeki flaşında yanması gerektiğini söylemişlerdi ama. Biraz daha açıklayabilir misiniz tek model mevcut derken? Ona göre araştıracağım durumu.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Başka forumda sorduğum zaman alt ve üstündeki flaşında yanması gerektiğini söylemişlerdi ama. Biraz daha açıklayabilir misiniz tek model mevcut derken? Ona göre araştıracağım durumu.
Yanlış olmuş hocam. Modül* olacak.

Detaylı bir şekilde incelediğiniz zaman alt tarafta nokta boyutunda olan ışık ve asıl ışığı vuran arasında bariyer var.