Instagram bayadir kapaliydi ondan biraz fazla girdimİlk gün olduğu için heyecanıyla o kadar kullanmanız bence normal. Ama normal bir gün için 8 saat telefon başında geçirmek çok. Başka bir şey yapsanız sorun olmazdı ama sadece instagramda gezdiğinizi görüyorum. Bir influencer değilseniz bu saat normal bir gün için aşırı.
İlk gün olduğu için normal insanlık hali olarak varsayıyorum bende olsa bende aynısını yapardım. Diğer günler daha az kullanmaya çalışmanızı tavsiye ediyorum.Instagram bayadir kapaliydi ondan biraz fazla girdim
Cok sosyal medya kullanmam genelde 1 2 ay kapatirim actiktan 2 3 sonrada kapatirim sinav yilinin tek faydasi su sosyal medyayi az kullanmam fhshdhshdhsdhsİlk gün olduğu için normal insanlık hali olarak varsayıyorum bende olsa bende aynısını yapardım. Diğer günler daha az kullanmaya çalışmanızı tavsiye ediyorum
Gayet iyi.yeni aldigim iphone 11in ilk gunku ekran suresi sizce nasil
Sarj etme konusunda sorum olcakti yuzde 20 25 civari sarja takip yuzde 100 olunca cikarmam batarya icin saglikli miGayet iyi.
Hocam yüzde 10 ile 15 arasında şarja takıp yüzde yüz olduğunda çıkarmak batarya sağlığı için en doğru yöntem.Se 2020 kullanıyorum.Cihazı aldığımda batarya sağlığı 99 du.İlk 15 gün çok oyun oynadım.97 ye indi.Oyun olayını bıraktım.Yüzde 10 da takıp yüzde yüz olduğunda 30dk ekstra şarj yapıp prizden çektim.Batarya sağlığım 2 aydır 97.Oyun oynamasaydım şu anda 99 olucak,en ufak bir kaybım olmayacaktı.20-80 olayı saçmalıktan başka bir şey değil.Apple bunu 500 döngü için öneriyor ama bu batarya sağlığı için doğru bir yöntem değil.Sarj etme konusunda sorum olcakti yuzde 20 25 civari sarja takip yuzde 100 olunca cikarmam batarya icin saglikli mi
Su ana kadar kullandigim tum telefonlarda 20civari sarja takip 100de cikardim bir sorun olmadi bunda da oyle yaparimHocam yüzde 10 ile 15 arasında şarja takıp yüzde yüz olduğunda çıkarmak batarya sağlığı için en doğru yöntem.Se 2020 kullanıyorum.Cihazı aldığımda batarya sağlığı 99 du.İlk 15 gün çok oyun oynadım.97 ye indi.Oyun olayını bıraktım.Yüzde 10 da takıp yüzde yüz olduğunda 30dk ekstra şarj yapıp prizden çektim.Batarya sağlığım 2 aydır 97.Oyun oynamasaydım şu anda 99 olucak,en ufak bir kaybım olmayacaktı.20-80 olayı saçmalıktan başka bir şey değil.Apple bunu 500 döngü için öneriyor ama bu batarya sağlığı için doğru bir yöntem değil.
Hocam 20-100 de mantıksız değil ama acil bir durum olduğunda yüzde 10 luk kısmı arayabilirsin.Su ana kadar kullandigim tum telefonlarda 20civari sarja takip 100de cikardim bir sorun olmadi bunda da oyle yaparim
Haklisiniz hocam bi sure 10-100 denicem tesekkurlerHocam 20-100 de mantıksız değil ama acil bir durum olduğunda yüzde 10 luk kısmı arayabilirsin.
Rica ederim.İyi forumlar.Haklisiniz hocam bi sure 10-100 denicem tesekkurler
Hocam siz o öneriyi yapmayın. Pil sağlığı kısmında iyileştirilmiş pil özelliği var onu açın cihaz kendisini sizin kullanımınıza göre optimize etsin.Haklisiniz hocam bi sure 10-100 denicem tesekkurler
Madem 20-80 en doğru şarj aralığı,iPhone kullananlar neden en çok batarya sağlığından şikayet ediyor? hiç düşündün mü? Adam iPhone 11 almış.20-80 de şarj ediyor.3 ayda batarya sağlığı 96 ya iniyor.Elma ile armutu karıştırmamak lazım.Apple bunu 500 şarj döngüsü mantığı ile öneriyor.Kesin en doğru yöntem bu demiyor.İphone kullananların bu yönteme rağmen batarya sağlığından şikayetçi olmalarıda bunun doğru bir yöntem olmadığını kanıtlıyor.Pil ve kullanım açısından gayet iyi. Bende de yeni iPhone 11 var benzer süreler alıyorum. Sosyallik açısından ise kötü bu kadar saati telefon başında geçirmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam siz o öneriyi yapmayın. Pil sağlığı kısmında iyileştirilmiş pil özelliği var onu açın cihaz kendisini sizin kullanımınıza göre optimize etsin.
Kimse 20-80 şarj etsin demiyor. Cihazın içinde yapay zeka var ve kişinin kullanımına göre bir şarj döngüsü belirliyor. Benim için şu an %20-90 bandında bu döngü. Kullanımına göre yapması en doğru olan.Madem 20-80 en doğru şarj aralığı,iPhone kullananlar neden en çok batarya sağlığından şikayet ediyor? hiç düşündün mü? Adam iPhone 11 almış.20-80 de şarj ediyor.3 ayda batarya sağlığı 96 ya iniyor.Elma ile armutu karıştırmamak lazım.Apple bunu 500 şarj döngüsü mantığı ile öneriyor.Kesin en doğru yöntem bu demiyor.İphone kullananların bu yönteme rağmen batarya sağlığından şikayetçi olmalarıda bunun doğru bir yöntem olmadığını kanıtlıyor.
Haklisiniz hocam bi sure 10-100 denicem tesekkurler
Sarja taktigimda sarjim 24 tu yani biraz daha kullanabilirdim8 saati görse keşke. Zamanla o 7 saatlik ömür eridiği için günde 6 saat ekran süresi alabilmek amiral gemisi bir cihazda travma. Artık yeni alındıklarında 9 saat ekran süresi verebilmeleri gerekiyor.
Acik zaten o ozellik tesekkurlerPil ve kullanım açısından gayet iyi. Bende de yeni iPhone 11 var benzer süreler alıyorum. Sosyallik açısından ise kötü bu kadar saati telefon başında geçirmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam siz o öneriyi yapmayın. Pil sağlığı kısmında iyileştirilmiş pil özelliği var onu açın cihaz kendisini sizin kullanımınıza göre optimize etsin.