senin dediğin saçma wifiden indiricem köyde izlicem mobil veriye int dayanmazDizi indirmek saçma değil mi ya? Online izle geç. Film olsa tamam. Diziniz youtube da varsa youtube dan video indiren siteler sayesinde indirebilirsiniz. Nasıl olsa safarinin download desteği var. Torrent ten indirecekseniz jailbreak lazım.
Bilgisayara İndirip İtunesden Atman Lazım Diye Biliyorum Ben Jailbreaksız Program Yüklemiştim Ama Aşşırı Ağır Yüklüyorduios da baktım da pek bi dizi indirme programı yok bilen varsa söylesin acil yardımlarınızı bekliyorum.
DİZİ İNDİRİCEM FİLM DEĞİL.
tamam sağolBilgisayara İndirip İtunesden Atman Lazım Diye Biliyorum Ben Jailbreaksız Program Yüklemiştim Ama Aşşırı Ağır Yüklüyordu
sağol BroBilgisayarın varsa, bilgisayara indir, sonra iPhone'a at. En kolay yolu bu.
"Bro" gibi kelimeler kullanmazsanız sevinirim.tamam sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağol Bro
Kardeşim okumanda sıkıntı yoktur inşOffline music:converter iplay bu uygulamaya istediğin videoyu indir ben müzik indirmek(mp4) için kullanıyorum
ne alakaKardeşim okumanda sıkıntı yoktur inş
istediğin şey indiriliyorKardeşim okumanda sıkıntı yoktur inş
senin okumanda sıkıntı yoktur inşKardeşim okumanda sıkıntı yoktur inş
niye"Bro" gibi kelimeler kullanmazsanız sevinirim.
Private yada Documents uygulamasını yüklemeni tavsiye ederim.ios da baktım da pek bi dizi indirme programı yok bilen varsa söylesin acil yardımlarınızı bekliyorum.
DİZİ İNDİRİCEM FİLM DEĞİL.