IPadin mahvolması..

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim ipadim(2) yere lap diye düştü mermer zemine iç aydınlatmalar kırılmış heralde ama ekran sapasağlam çöok düşük bir parlaklıkta gösteriyordu kapandı bir ara tam açıldı ama yeşil yeşildi serviste 400 dolar mı ne istemişler sizce napayıom bunu ben :D:yes:

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Oha 400 dolarmı 800 tlye gider ipad mini alırsın yada ipad 3

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tam olarak hatırlamasamda o tür bir fiyat söylemişlerdi sanırım ipad 4 alıcam kararlarım bu yönde fikirleriniz için tşk :)

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ben ipad 2mi 530 lira civari sattim dün.ipad mini retina olandan siparis verdim

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim ipadim(2) yere lap diye düştü mermer zemine iç aydınlatmalar kırılmış heralde ama ekran sapasağlam çöok düşük bir parlaklıkta gösteriyordu kapandı bir ara tam açıldı ama yeşil yeşildi serviste 400 dolar mı ne istemişler sizce napayıom bunu ben :D:yes:

Smart case kullanman şart ama artık dikkatli olurum dersen smartcover da işini görür

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Smart case kullanman şart ama artık dikkatli olurum dersen smartcover da işini görür
zaten kılıf vardı temple run gibi oyunları oynamak zor ağır biir kılıf olduğu için çıkarıştım keşke çıkarmasaydım :(

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zaten kılıf vardı temple run gibi oyunları oynamak zor ağır biir kılıf olduğu için çıkarıştım keşke çıkarmasaydım :(

Keşke ama senin için en iyisi ipad air çünkü smartcase ile bile ıpad 2 den daha hafif olur.Geçmiş olsun ayrıca

TechANDmobilE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
madem yapacak birşey yok ekmek tahtası veya tepsi olarak kullan havan olsun :D