Ipad'de artık flash izlenebiliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan edom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
e en gerekli şey steve jobsun inadı yüzünden flash dan eksik kalıyorlar.

dauutt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
işe yarıosa gerçekten de çok büyük bi eksiklik giderilmiş olur o güzelim cihazlarda...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ooo çok güzel oldu...Ama Ipad almak lazım :P

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
valla ne o fiyatı verip ipad alırım nede flash derdine düşerim. daha insani fiyatı olan tabletleri tercih ederim.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
skyfire da video izleme işlerini halledebiliyordu bildiğim kadarıyla ios da ..

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Skyfire benzeri bişey olur buda.Flash sadece vidyo izlemek değilki bir sürü flashla çalışan site var.Oyunda var uygulama da var.

Aprowler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Su anda flash icerik goruntleyebilmek icin puffin browser kullanıyorum cokda uygn bir ücreti vardı. Video banner ve full flash siteleri gosteriyor. Dizi film vb izlemek isteyenler icin yeterli oldugunu düsünmüyorum yavaş kalıyor. Ancak benim gibi müsteriye gösterim yapmak isteyenlerin işini hayli hayli görür

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
en başından olmaması büyük saçmalık zaten. bir çok site flash olduğundan hiç bir işini yapamıyor kullanıcı. apple flash player kullanıp onlara ayak uyduracağına siteler apple'a ayak uydurdu. buda steve dayının burnunu kaldırdı iyice.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
anca mı??? multi task ne olacak peki? onu da ipad6 da tamamlamış olurlar :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Vitamin eğitim sitesi ne denediysem ipad de çalışmıyor. Farklı browserler ile deniyorum(puffindahil) İlla ki internet explorer veya google crome ile çalıştırabilirsinz diyor. Flash player olmadığı için çocuğum eğitimini tabletten izleyemiyor. Bu işe ya vitamin ya da apple bir çözüm bulsun artık.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim de girmem gerek bunun icin hangi program olursa olsun parali bile olsa indiririm oneriniz var mi?

maynak00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vitamin eğitim sitesi ne denediysem ipad de çalışmıyor. Farklı browserler ile deniyorum(puffindahil) İlla ki internet explorer veya google crome ile çalıştırabilirsinz diyor. Flash player olmadığı için çocuğum eğitimini tabletten izleyemiyor. Bu işe ya vitamin ya da apple bir çözüm bulsun artık.
user agent değiştirilerek çözülebilir gibi geldi bana. o browserlarda yapılabilir mi bilmiyorum. tablet türü bir cihazım yok.

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
puffin flash gösteren en iyi tarayıcıdır.ne photon ne skyfire.puffin puffin puffin :D son cent'ine kadar hakediyor dollarları.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim de oğlum vitaminden ders görüyor, ipad'deki flash sorununu iSwifter Games Browser ile çözdüm, deneme sürümü ücretsiz. 1 hafta deneyebilirsin... Biraz ağır ama açmadığı dosya yok...