İpad usb bellek bağlamak

Reaksiyon puanı
3
Dün kendime usb 3.0 usb bellek alacakken, vatan da bunu gördüm. Dayanamadım aldım, inceleme yaptım.
PowerPoint, word, zip, video, photoshop, illüstrasyon dosyalarını açıp açmamasını inceledim.
Özellikle üniversite öğrencileri veya ofis çalışanlarının sahip olması gereken bir ürün.
Fakat biraz tuzlu.

fatihsyn45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Merdiven altı daha ucuza buluna bilir fakat sağlıklı olur mu orasına bir şey diyemem. Türkiye burası.

Hasdemirs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu şekil değilde lightning girişini usb ye çevirecek bir alet varmıdır ?

Reaksiyon puanı
3
iOS'un lighting girisinden klavye desteği var mı gerçekten ? Bir de dosya yöneticisi olmadan fotoğrafları nasıl alıyordu
Tabii ki de klavye desteği var. Ayrıca aparat sayesinde usb den ses kartı baglayabilirsiniz. Tabii ios ile uyumlu modelleri. Fotoğraflar direkt fotoğrafı kaydet seçeneği ile photos(fotoğraflar) uygulamasına kaydoluyor.

Hasdemirs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Klavyeyi bilmemde usb bağlamam lazım , yukarıdaki ürün bayağı bi pahalı geldi usb bellek için . Eğer işe yarar bi çevirici varsa link atarmısınız. İ pad 2017 kullanıyorum :)

Reaksiyon puanı
3
Ben çevirici işini en son 2013 te kullandım. Piyasaya hakim değilim. Çin malı olsun, Apple ın kendi çeviricisi bir çok model var aslında. Usb hub iPad 2017 yazınca çıkabilir. Link bilmiyorum.